Yardım Poco X5 pro 5G ile yeniden merhaba 🙂

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
225
Herkese merhaba Xiaomi severler 🙂 Geçtiğimiz 11 Kasım indirilmlerinde uzun zamandır kararsız kaldığım telefonlardan olan Poco X5 Pro telefonumu indirim yakalayarak aldım. Kovaladığım sarı rengini mi.com sitesinde buldum. İndirim yapılmıştı. 13.999₺ ye düşmüştü. Bende sepete attım. Üzerine bide mi band 8 sepete koydum. Üyelere özel telefonda 400₺ kupon verildi ve telefon 13.600₺ ye geldi. Bileklikde de fiyat 999 du. 100₺ kuponla oda 900 e geldi. Vel hasılı kelam sonunda telefona kavuştum. 😎 Şimdi yarın yani pazar günü telefonun kurulumunu yapıcam. Bootloader kilit başvurusunu da yapıcam. Malumunuz ORD diye bişey var. Yeniden içimde kıpırdanıyor 😁 Skorpi hocamın kulakları çınlasın. Her ne kadar farklı romlarla uğraşmak istemesemde bootloader açıp Endonezya yüklicem. Aslında bi tarafım da kullan TR romla diyor ama yine kararsızlık beni benden alıyor 🤣 birde bi dünya uygulamayı yeniden yükleme olayı var. Mi Mover programı ile hepsini Redmi Note 10s telefonumdan yeni Poco telefonuma taşıma sorun olurmu acaba? Yoksa herşeyi yeniden sil baştan mı yüklemek daha doğru olur? Geçmiş tecrübelerime bakarak, herşeyi sil baştan yeni kurmak en mantıklısı gibi geliyor. Hem nasılsa haftaya Endonezya roma geçicem telefon yine sıfırlanacak dimi 🙂.
Poco X5 Pro kullanıcılarına selam olsun diyerek aranıza hoşbulduk diyorum. 😎 Xiaomi sevdamıza Redmi Note 4X mido ile başladık, Redmi Note 10s ile devam ettik. Şimdi sıra Poco X5 Pro da. Hayırlısı olsun bakalım.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Herkese merhaba Xiaomi severler 🙂 Geçtiğimiz 11 Kasım indirilmlerinde uzun zamandır kararsız kaldığım telefonlardan olan Poco X5 Pro telefonumu indirim yakalayarak aldım. Kovaladığım sarı rengini mi.com sitesinde buldum. İndirim yapılmıştı. 13.999₺ ye düşmüştü. Bende sepete attım. Üzerine bide mi band 8 sepete koydum. Üyelere özel telefonda 400₺ kupon verildi ve telefon 13.600₺ ye geldi. Bileklikde de fiyat 999 du. 100₺ kuponla oda 900 e geldi. Vel hasılı kelam sonunda telefona kavuştum. 😎 Şimdi yarın yani pazar günü telefonun kurulumunu yapıcam. Bootloader kilit başvurusunu da yapıcam. Malumunuz ORD diye bişey var. Yeniden içimde kıpırdanıyor 😁 Skorpi hocamın kulakları çınlasın. Her ne kadar farklı romlarla uğraşmak istemesemde bootloader açıp Endonezya yüklicem. Aslında bi tarafım da kullan TR romla diyor ama yine kararsızlık beni benden alıyor 🤣 birde bi dünya uygulamayı yeniden yükleme olayı var. Mi Mover programı ile hepsini Redmi Note 10s telefonumdan yeni Poco telefonuma taşıma sorun olurmu acaba? Yoksa herşeyi yeniden sil baştan mı yüklemek daha doğru olur? Geçmiş tecrübelerime bakarak, herşeyi sil baştan yeni kurmak en mantıklısı gibi geliyor. Hem nasılsa haftaya Endonezya roma geçicem telefon yine sıfırlanacak dimi 🙂.
Poco X5 Pro kullanıcılarına selam olsun diyerek aranıza hoşbulduk diyorum. 😎 Xiaomi sevdamıza Redmi Note 4X mido ile başladık, Redmi Note 10s ile devam ettik. Şimdi sıra Poco X5 Pro da. Hayırlısı olsun bakalım.
10s den ayrılmanız üzücü.Umarım sonumuz diger cihazlar gibi olmaz.Hayirli olsun hocam
Türkiye rom pişmanlıktır

Tabii kullanan kullanıyor Skorpi hocam gibi eski rom sevdalısı bir hocamız root dahi atmaya gerek duymuyorsa global romla kullanıyorsa TR ROMDA kullanılır

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın iyi haberler vermek isterdim ama xiaomi cihazın halen çekirdek kodlarını yayınlamamış çok fazla custom rom yok
custom recovery
Twrp-14.0.3.0eu_a13
TWRP 3.7.1 A13 Resmi Olmayan
PitchBlack Kurtarma Projesi v3.7.0 | Liman | Resmi olmayan
TWRP 3.7.0_12-0
Otomatik Kurulum OrangeFox
TWRP-REDWOOD_PORTED
Orangefox_Ported_Redwood-V14.0.6.0, Veri bölümünün şifresinin çözülmesiyle
OrangeFox-R11.1_2-Ported-redwood_ByZulfi

custom romlar
Xiaomi.eu 14.0.4.0 RW MOD
EliteRomLite_14.0.4.0_China_Stable
MIUI LUXE
MiNSE_REDWOOD_V14.0.4.0.13.V3
MiNSE_REDWOOD_V14.0.4.0.13.V2
MiNSE_REDWOOD_V14.0.4.0.13.V1
MiNSE_REDWOOD_V14.0.
4.0.13 14.0.4 Pulse™ Temel Geliştirilmiş
14.0. 4.0 xiaomi.eu
MiNSE_REDWOOD_V14.0.3.0.13.V2
MiNSE_REDWOOD_V14.0.3.0.13
14.0.3 Pulse™ Temel Geliştirilmiş
14.0.3.0 xiaomi.eu
14.0.2 Pulse™ Temel Geliştirilmiş
Xiaomi.eu 14.0.2.0 RW MOD by musicman74
MiNSE_REDWOOD_V1 4.0.2. 0.13.V2
MiNSE_REDWOOD_V14.0.2.0
14.0.2.0 xiaomi.eu
Temel Geliştirilmiş 14.0.1
Xiaomi.eu 14.0.1.0 RW MOD
MiNSE_REDWOOD_V14.0.1.0'a dayanmaktadır .
14.0.1.0 xiaomi.eu
Hız Çin
Xiaomi.eu MIUI 14 Kararlı sürüm
MemeUI Lite
MIUI-SR
SC EDITION İlk
14.0.6.0 xiaomi.eu Mod kaplan1969
bu romları var

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
225
10s den ayrılmanız üzücü.Umarım sonumuz diger cihazlar gibi olmaz.Hayirli olsun hocam
Türkiye rom pişmanlıktır

Tabii kullanan kullanıyor Skorpi hocam gibi eski rom sevdalısı bir hocamız root dahi atmaya gerek duymuyorsa global romla kullanıyorsa TR ROMDA kullanılır
10s telefonumu da hemen bootloader açıp Endonezya da kullandım. Şu anda 14.0.3 var. Mükemmel diyebilirim. HyperOs alacakmış ama nasıl olur bilmem. Kızıma vereceğim için telefon hep yine elimin altında olacak gibi bir durum söz konusu. 🙂 Neden bilmiyorum Endonezya bana stabil geliyor. Bide malumunuz şu google arama sms olayı var ki hiç beğenmiyorum. Yarın bootloader açarım ben muhtemelen 😁

Ü

Üye silindi 265308

Guest
10s telefonumu da hemen bootloader açıp Endonezya da kullandım. Şu anda 14.0.3 var. Mükemmel diyebilirim. HyperOs alacakmış ama nasıl olur bilmem. Kızıma vereceğim için telefon hep yine elimin altında olacak gibi bir durum söz konusu. 🙂 Neden bilmiyorum Endonezya bana stabil geliyor. Bide malumunuz şu google arama sms olayı var ki hiç beğenmiyorum. Yarın bootloader açarım ben muhtemelen 😁
Sayın hocam size stabil gelmiyor zaten stabil

Redmi note 10s MIUI 14.0.2 ENDONezya+ROOT=Bal kaymak 🤤

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
225
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın iyi haberler vermek isterdim ama xiaomi cihazın halen çekirdek kodlarını yayınlamamış çok fazla custom rom yok
custom recovery
Twrp-14.0.3.0eu_a13
TWRP 3.7.1 A13 Resmi Olmayan
PitchBlack Kurtarma Projesi v3.7.0 | Liman | Resmi olmayan
TWRP 3.7.0_12-0
Otomatik Kurulum OrangeFox
TWRP-REDWOOD_PORTED
Orangefox_Ported_Redwood-V14.0.6.0, Veri bölümünün şifresinin çözülmesiyle
OrangeFox-R11.1_2-Ported-redwood_ByZulfi

custom romlar
Xiaomi.eu 14.0.4.0 RW MOD
EliteRomLite_14.0.4.0_China_Stable
MIUI LUXE
MiNSE_REDWOOD_V14.0.4.0.13.V3
MiNSE_REDWOOD_V14.0.4.0.13.V2
MiNSE_REDWOOD_V14.0.4.0.13.V1
MiNSE_REDWOOD_V14.0.
4.0.13 14.0.4 Pulse™ Temel Geliştirilmiş
14.0. 4.0 xiaomi.eu
MiNSE_REDWOOD_V14.0.3.0.13.V2
MiNSE_REDWOOD_V14.0.3.0.13
14.0.3 Pulse™ Temel Geliştirilmiş
14.0.3.0 xiaomi.eu
14.0.2 Pulse™ Temel Geliştirilmiş
Xiaomi.eu 14.0.2.0 RW MOD by musicman74
MiNSE_REDWOOD_V1 4.0.2. 0.13.V2
MiNSE_REDWOOD_V14.0.2.0
14.0.2.0 xiaomi.eu
Temel Geliştirilmiş 14.0.1
Xiaomi.eu 14.0.1.0 RW MOD
MiNSE_REDWOOD_V14.0.1.0'a dayanmaktadır .
14.0.1.0 xiaomi.eu
Hız Çin
Xiaomi.eu MIUI 14 Kararlı sürüm
MemeUI Lite
MIUI-SR
SC EDITION İlk
14.0.6.0 xiaomi.eu Mod kaplan1969
bu romları var
Bilgiler için teşekkürler hocam 🙂 Endonezya ile kullanmaya devam ederim öyle ise. Ama romlar arasında EU gördüm. Eu oldukça iyidir. Bu bile farklı rom denemek açısından önemli bence. Telefonun illaki bir süre sonra EOL olacağını düşünürsek, eu rom olması gayet sevindirici bişey aslında.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Bilgiler için teşekkürler hocam 🙂 Endonezya ile kullanmaya devam ederim öyle ise. Ama romlar arasında EU gördüm. Eu oldukça iyidir. Bu bile farklı rom denemek açısından önemli bence. Telefonun illaki bir süre sonra EOL olacağını düşünürsek, eu rom olması gayet sevindirici bişey aslında.
Zaten SD hocam
Ve size tavsiyem eu kurmamanız Zira kuranlar stock roma geçiyorlar.Ama isterseniz tadını çıkarın sonra stock roma geçin

Bu arada eger note 10s den vazgecmeseydiniz 1 sn icinde bootloader kilidini acabilirdiniz😎😎

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
225
Zaten SD hocam
Ve size tavsiyem eu kurmamanız Zira kuranlar stock roma geçiyorlar.Ama isterseniz tadını çıkarın sonra stock roma geçin

Bu arada eger note 10s den vazgecmeseydiniz 1 sn icinde bootloader kilidini acabilirdiniz😎😎
Evet hocam SD olmasından mütevellit rom çok olur diye düşündüm ama değil anladığım kadarıyla. Telefonda illa eu denerim gibime geliyor ORD kaşıntısı içten içten ortaya çıkmaya hazır gibi 🤣 yinede artık sakin bir hayat yaşamak gibiside yok 😎 Endonezya candır diyebilirim bu aşamada.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Evet hocam SD olmasından mütevellit rom çok olur diye düşündüm ama değil anladığım kadarıyla. Telefonda illa eu denerim gibime geliyor ORD kaşıntısı içten içten ortaya çıkmaya hazır gibi 🤣 yinede artık sakin bir hayat yaşamak gibiside yok 😎 Endonezya candır diyebilirim bu aşamada.
Hocam kaynak kodu yayınlanmamış burhan0660 hocamın dediği gibi yoksa cooook rom çıkar

Üst Alt