Hocam cihazdan cihaza değişiyor işlem her cihaza olmadığından ötürü. Poco X5 kullanıyorsanız anlatayım ama farklı cihazsa dediğim gibi uzmanı değilim işin.yaptığın şeyi anlatamıyor musun neyse
Niye böyle bişeye giriştiniz?Aynen hocam ama isim değiştirme yöntemi ile yaptım...
Hocam Brezilya yöntemini denedim olmadı. Türkiye rom değil global rom. Sanırım bl kilidi açık cihazlara güncelleme göndermiyor diye bir haber okumuştum.Niye böyle bişeye giriştiniz?
Eğer cihazda Global rom varsa bölgeyi Brezilya yapınca güncelleme geliyor. Güncellemeyi yapıp sonra yeniden bölgeyi Türkiye yapmanız yeterliydi. Cihazda Türkiye rom varsa biraz daha bekleyebilirdiniz. Aceleye ne gerek varki?
Sana günceleme gelmemiş sen gidip stabil olmayan sürümü bulup yüklemişsin geçmiş olsun, güncelleme gelmiş olması için ayarlar>telefon hakkında>mıuı sürümü kısmında çıkmış olması lazım
Bunu baştan söyleseniz.Hocam Brezilya yöntemini denedim olmadı. Türkiye rom değil global rom. Sanırım bl kilidi açık cihazlara güncelleme göndermiyor diye bir haber okumuştum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİndirdiğim sürüm global stable sürümdür.
Tamam ama onu sana poco vermemiş google'de bulup yüklemişsin o stabil sayılmıyor onun firma tarafından telefonuna çıkması lazım ki global stabil sürüm olsun kaçak günceleme gibi bir şey buHocam Brezilya yöntemini denedim olmadı. Türkiye rom değil global rom. Sanırım bl kilidi açık cihazlara güncelleme göndermiyor diye bir haber okumuştum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİndirdiğim sürüm global stable sürüm