- Adım
- s e r
- Cihazım
- Mi11 Lite 5G NE
- Meslek
- İşsiz
- Konular
- 26
Poco x4 pro alınır mı. IMEI atılıyor mu. Elimde kalma olur mu ?
İmei konusunda arkadaşlar cevaplamış. Kamera konusunda bence alınmaz çünkü ois yok diğer konularda ağır,kalın ve hiç ama hiç sevmediğim ekran ortasında ön kameraya sahip. (bu kişisel tabiki ama aşırı berbat görünüyor) Bu saydıklarımın hepsini geçtim içindeki o buglı arayüz değişmediği sürece ne alırım ne birisine tavsiye ederim.Mi 11t mükemmel ötesi ama IMEI durumunu bilmiyorum
Anladım reis. 108 mp hikaye bir kamera mi yani. Aklımda birde Samsung Galaxy a72 var ama emin olamadım . Benim için önemli olan sadece kamera. Oyun oynamam ben ne onerirsin.İmei konusunda arkadaşlar cevaplamış. Kamera konusunda bence alınmaz çünkü ois yok diğer konularda ağır,kalın ve hiç ama hiç sevmediğim ekran ortasında ön kameraya sahip. (bu kişisel tabiki ama aşırı berbat görünüyor) Bu saydıklarımın hepsini geçtim içindeki o buglı arayüz değişmediği sürece ne alırım ne birisine tavsiye ederim.
Kamera önemliyse mutlaka ois olsun. Ois olmayan telefonu direk ele gitsin. S21 fe iyi gibi duruyor (ön kameraya önem veren nadir android markalardan biri) ama onunla ilgilide sıkıntı görmüştüm tam olarak hatırlamıyorum biraz araştırırsan belki bulabilirsin. Yazılımsal bir sıkıntı ise hemen çözülür donanımsal ise kesinlikle uzak dur. Türkiyede hangi işlemcili modeli satılıyor pek bilgim yok o en önemlisi tabiki. Çok bir bilgimde yok açıkçası yeni telefonlar hakkında ama yukarıda altını çizdiğim kısımın dışına çıkan telefonları asla alma.Anladım reis. 108 mp hikaye bir kamera mi yani. Aklımda birde Samsung Galaxy a72 var ama emin olamadım . Benim için önemli olan sadece kamera. Oyun oynamam ben ne onerirsin.
Çok teşekkür ederimKamera önemliyse mutlaka ois olsun. Ois olmayan telefonu direk ele gitsin. S21 fe iyi gibi duruyor (ön kameraya önem veren nadir android markalardan biri) ama onunla ilgilide sıkıntı görmüştüm tam olarak hatırlamıyorum biraz araştırırsan belki bulabilirsin. Yazılımsal bir sıkıntı ise hemen çözülür donanımsal ise kesinlikle uzak dur. Türkiyede hangi işlemcili modeli satılıyor pek bilgim yok o en önemlisi tabiki. Çok bir bilgimde yok açıkçası yeni telefonlar hakkında ama yukarıda altını çizdiğim kısımın dışına çıkan telefonları asla alma.
Dimensity de dahil mi bunlara örneğin 1100-1200MTK işlemcili Modellere İmei Atılıyor
Evet ama eski modellere göre biraz farklı işlemleri ve zorDimensity de dahil mi bunlara örneğin 1100-1200
M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dirençten bahsediyorsaniz hocam o işler biraz sıkıntılı bence fakat yazılımsal olarak çıktı mı bir yöntem ?Evet ama eski modellere göre biraz farklı işlemleri ve zor
Okadarını Tamirciler bilir hocamDirençten bahsediyorsaniz hocam o işler biraz sıkıntılı bence fakat yazılımsal olarak çıktı mı bir yöntem ?
M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi