Çözüldü Poco x4 pro alınır mı?

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
Poco x4 pro alınır mı. IMEI atılıyor mu. Elimde kalma olur mu ?

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Mi 11t mükemmel ötesi ama IMEI durumunu bilmiyorum
İmei konusunda arkadaşlar cevaplamış. Kamera konusunda bence alınmaz çünkü ois yok diğer konularda ağır,kalın ve hiç ama hiç sevmediğim ekran ortasında ön kameraya sahip. (bu kişisel tabiki ama aşırı berbat görünüyor) Bu saydıklarımın hepsini geçtim içindeki o buglı arayüz değişmediği sürece ne alırım ne birisine tavsiye ederim.

Oyla:

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
İmei konusunda arkadaşlar cevaplamış. Kamera konusunda bence alınmaz çünkü ois yok diğer konularda ağır,kalın ve hiç ama hiç sevmediğim ekran ortasında ön kameraya sahip. (bu kişisel tabiki ama aşırı berbat görünüyor) Bu saydıklarımın hepsini geçtim içindeki o buglı arayüz değişmediği sürece ne alırım ne birisine tavsiye ederim.
Anladım reis. 108 mp hikaye bir kamera mi yani. Aklımda birde Samsung Galaxy a72 var ama emin olamadım . Benim için önemli olan sadece kamera. Oyun oynamam ben ne onerirsin.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Anladım reis. 108 mp hikaye bir kamera mi yani. Aklımda birde Samsung Galaxy a72 var ama emin olamadım . Benim için önemli olan sadece kamera. Oyun oynamam ben ne onerirsin.
Kamera önemliyse mutlaka ois olsun. Ois olmayan telefonu direk ele gitsin. S21 fe iyi gibi duruyor (ön kameraya önem veren nadir android markalardan biri) ama onunla ilgilide sıkıntı görmüştüm tam olarak hatırlamıyorum biraz araştırırsan belki bulabilirsin. Yazılımsal bir sıkıntı ise hemen çözülür donanımsal ise kesinlikle uzak dur. Türkiyede hangi işlemcili modeli satılıyor pek bilgim yok o en önemlisi tabiki. Çok bir bilgimde yok açıkçası yeni telefonlar hakkında ama yukarıda altını çizdiğim kısımın dışına çıkan telefonları asla alma.

Oyla:

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
Kamera önemliyse mutlaka ois olsun. Ois olmayan telefonu direk ele gitsin. S21 fe iyi gibi duruyor (ön kameraya önem veren nadir android markalardan biri) ama onunla ilgilide sıkıntı görmüştüm tam olarak hatırlamıyorum biraz araştırırsan belki bulabilirsin. Yazılımsal bir sıkıntı ise hemen çözülür donanımsal ise kesinlikle uzak dur. Türkiyede hangi işlemcili modeli satılıyor pek bilgim yok o en önemlisi tabiki. Çok bir bilgimde yok açıkçası yeni telefonlar hakkında ama yukarıda altını çizdiğim kısımın dışına çıkan telefonları asla alma.
Çok teşekkür ederim

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Evet ama eski modellere göre biraz farklı işlemleri ve zor
Dirençten bahsediyorsaniz hocam o işler biraz sıkıntılı bence fakat yazılımsal olarak çıktı mı bir yöntem ?

M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Dirençten bahsediyorsaniz hocam o işler biraz sıkıntılı bence fakat yazılımsal olarak çıktı mı bir yöntem ?

M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okadarını Tamirciler bilir hocam 😁

Oyla:
Üst Alt