- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 130
Takas teklifi geldi ne diyorsunuz
Hemen Al Bence Kamera Takıntın Yoksa Film Çekmiceksen (Gerçi Kamerasıda Uzayı Göstermiyor)Takas teklifi geldi ne diyorsunuz
Eyw teşekkür ederim peki kayıt durumu nedir pocoda hard reset vs attığımda IMEI gitmiyordu rom vs atarken bu cihazda nasıl gidiyormu varmı bilginizHemen Al Bence Kamera Takıntın Yoksa Film Çekmiceksen (Gerçi Kamerasıda Uzayı Göstermiyor)
Redmi Note 10S İlgili Her Türlü Desteği Bulursun Bendende Sana Yardım Desteği
Fazla Ayrıntıya Girmiyorum Kullananlar Cevap Yazar İşlemcisi Redmi Note 10S dan İyi Olamaz Şimdiden Yazacaklar Araştırsın
Aynı Yanlız Atan Kişiye Proğrama Göre Değişir.Bende Silinmiyor Özel Yöntemle Bilinçli Format Atmadıkca Brick Olsa Bile Gitmez Bunula İlgili Yardımcı Olurum SanaEyw teşekkür ederim peki kayıt durumu nedir pocoda hard reset vs attığımda IMEI gitmiyordu rom vs atarken bu cihazda nasıl gidiyormu varmı bilginiz
Eyw teşekkür ederim peki kayıt durumu nedir pocoda hard reset vs attığımda IMEI gitmiyordu rom vs atarken bu cihazda nasıl gidiyormu varmı bilginiz
Pocodada IMEI gitmiyordu stock hard resetten atigimda format vs rom attığımda vsAynı Yanlız Atan Kişiye Proğrama Göre Değişir.Bende Silinmiyor Özel Yöntemle Bilinçli Format Atmadıkca Brick Olsa Bile Gitmez Bunula İlgili Yardımcı Olurum Sana
Sim 2 IMEI Yazılıyor Kalıcı POCO İlgili Bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Buda İşlemcisi Yazmaya Gerek Varmı
Sen Bunları Niye Kafana Takıyorsun Hele Bir Al Bakalım Seninkide GitmezPocodada IMEI gitmiyordu stock hard resetten atigimda format vs rom attığımda vs