Yardım Poco X3 telefonum açılış menüsünde kaldı.

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
WaveOS'u seçtim ve indiriyorum. Şuan beklemedeyim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bunu anlamadım. İnstall dediğimde birazcık bekleyip bunu söylüyor.
hocam öncelikle wave os custom romdur mi flash ile yükleyemezsiniz TWRP den format data yapmayı denedinizmi?

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
hocam öncelikle wave os custom romdur mi flash ile yükleyemezsiniz TWRP den format data yapmayı denedinizmi?
Evet denedim. Mi flash ile ne yükleyebilirim yardımcı olur musunuz arkadaşın verdiği link bozulmuştu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu mu indirmem lazım;?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Evet denedim. Mi flash ile ne yükleyebilirim yardımcı olur musunuz arkadaşın verdiği link bozulmuştu.

bunu mu indirmem lazım;?
Fastboot yazanı indireceksiniz aşağıda veriyorum konuları. Bu konudaki global sürüm en günceli buradan indirebilirsiniz. MIUI 12 - POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

Mi arama ve mesajlaşma uygulaması istiyorsanız Endonezya romu da kurabilirsiniz. MIUI 12 - POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.6.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

Forumda ihtiyacınız olan her şey mevcut. Ancak kesinlikle unutmayın flashlama işlemi yaparken asla ve asla clean all and lock kısmı seçili olmasın. Clean all kısmında yükleme yapın.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Bu konudaki global sürüm en günceli buradan indirebilirsiniz. MIUI 12 - POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

Mi arama ve mesajlaşma uygulaması istiyorsanız Endonezya romu da kurabilirsiniz. MIUI 12 - POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.6.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları

Forumda ihtiyacınız olan her şey mevcut. Ancak kesinlikle unutmayın flashlama işlemi yaparken asla ve asla clean all and lock kısmı seçili olmasın. Clean all kısmında yükleme yapın.
Hocam araştırdım brick oluyormuş sadece yetkili açabiliyormuş. Teşekkür ederim deneyeceğim.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Hocam araştırdım brick oluyormuş sadece yetkili açabiliyormuş. Teşekkür ederim deneyeceğim.
Evet yetkili hesap ile mümkün ama bedava değil. 200 lira sizi rahatsız ediyorsa bana verin. giggle~~ Lock kısmını seçtiğiniz anda 200 lira çöpe gider. Önümüzde sokağa çıkma yasağı olduğunu düşünürsek 3 hafta telefonsuz kalmak da cabası. Sakın kilitlemeyin dediğim gibi.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Evet yetkili hesap ile mümkün ama bedava değil. 200 lira sizi rahatsız ediyorsa bana verin. giggle~~ Lock kısmını seçtiğiniz anda 200 lira çöpe gider. Önümüzde sokağa çıkma yasağı olduğunu düşünürsek 3 hafta telefonsuz kalmak da cabası. Sakın kilitlemeyin dediğim gibi.
Hocam keşke size anlık mesajlaşma yapabileceğimiz bir yerden ulaşsam :) Yine de teşekkürler.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Hocam keşke size anlık mesajlaşma yapabileceğimiz bir yerden ulaşsam :) Yine de teşekkürler.
Discord demişsiniz ama maalesef onu kullanmıyorum. Aslında bu işlemler çok kolay. Sadece dikkatli okumak ve iyi araştırma yapmak gerekiyor. Size yukarıda verdiğim dosyalardan uygun olanı indirip flash tool ile anlatımdaki kurulum yaparsanız 10 dakika gibi bir sürede telefonunuz açılır. Temiz kurulum çok da fayda sağlar performans artışı olur.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Discord demişsiniz ama maalesef onu kullanmıyorum. Aslında bu işlemler çok kolay. Sadece dikkatli okumak ve iyi araştırma yapmak gerekiyor. Size yukarıda verdiğim dosyalardan uygun olanı indirip flash tool ile anlatımdaki kurulum yaparsanız 10 dakika gibi bir sürede telefonunuz açılır. Temiz kurulum çok da fayda sağlar performans artışı olur.

İndiriyorum. Lütfen yanlış bir şey olmadığını söyleyin :).

kafeinsiz cihazı kurdum tekrardan. Size çok borcum var. Yardımlarınızdan dolayı hem size hem de Scawll 'a çok teşekkür ederim. Şuan cihaz kurulum aşamasında :). İçim öyle bir tutuşuyordu ki sizin sayenizde bu tutuşma dindi :)

Ekli dosyalar

• 1619619831803.png
    1619619831803.png
    426,5 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Üst Alt