Yardım Poco X3 telefonum açılış menüsünde kaldı.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Merhaba arkadaşlar. Telefonum kaçak. IMEI'si yapıldı ve rootlu. Telefonu kullanırken bir şey denemek için Magisk indirdim. Magisk'i çalıştırdım ve telefonu yeniden başlattım. şuan ekranda durmadan poco yazıyor ve en üstte'de kilit logosu var açılmış bir kilit logosu. ses kısma ve açma tuşlarına aynı anda bastığımda fastboot açılma yerinde kalıyor. Android logosu filan var arkasında tavşan var orda takılı kalıyor. Bir türlü teamwin diye bir yere girmeye de başardım reboot system dedim ama hala aynı sorun var. yardımcı olursanız çok sevinirim. Keşke yapmasaydım böyle bir şey.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhaba arkadaşlar. Telefonum kaçak. IMEI'si yapıldı ve rootlu. Telefonu kullanırken bir şey denemek için Magisk indirdim. Magisk'i çalıştırdım ve telefonu yeniden başlattım. şuan ekranda durmadan poco yazıyor ve en üstte'de kilit logosu var açılmış bir kilit logosu. ses kısma ve açma tuşlarına aynı anda bastığımda fastboot açılma yerinde kalıyor. Android logosu filan var arkasında tavşan var orda takılı kalıyor. Bir türlü teamwin diye bir yere girmeye de başardım reboot system dedim ama hala aynı sorun var. yardımcı olursanız çok sevinirim. Keşke yapmasaydım böyle bir şey.
Cihazda twrp varsa wipe data yapın düzelir ama tüm datalar gider hocam

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SerseristyLe hocam düzelmiyor. Hala aynı yerde takılı kalıyor. Hep poco yazısında.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Tekrardan magisk flahlayıp bir denesene.
Cihaz bootloop olmuş gibi görünüyor. Magisk flashlamak çözüm sağlayabilir. Kurulu uyumsuz bir magisk modülü varsa bu da soruna sebep olur. Magisk işe yaramazsa ve wipe data da iş görmüyorsa yeni bir kurulum şart gibi. Telefonu twrp ekranında bilgisayara bağlayıp kurulum zipi atabilirsin.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
kafeinsiz Hocam bana discord gibi bir yerden ulaşabilme imkanınız var mı sizde müsaitseniz... şuan tutuştum yani telefon açılmıyor diye. Magisk flashlamak filan bilmiyorum bunu yapabileceğim bir konu önerir misiniz?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
kafeinsiz Hocam bana discord gibi bir yerden ulaşabilme imkanınız var mı sizde müsaitseniz... şuan tutuştum yani telefon açılmıyor diye. Magisk flashlamak filan bilmiyorum bunu yapabileceğim bir konu önerir misiniz?

Buradaki dosyayı indirip bilgisayar ya da usb / hafıza kartı yardımıyla telefon hafızasına atın.

Twrp kurulum ekranına girip indirdiğiniz zipi install yapın.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11

Buradaki dosyayı indirip bilgisayar ya da usb / hafıza kartı yardımıyla telefon hafızasına atın.

Twrp kurulum ekranına girip indirdiğiniz zipi install yapın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

atılmıyor hocam içine. biraz bekletiyor sonra iptal oluyor. bir yerde hata mı yaptım acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstelik hocam TWRP'ye girerken şifre istiyor cancel'e tıklayıp geçiyorum twrp'den install yerine girdiğimde dosya dizini olarak /'yı gösteriyor acct apex bluetooth cache config cust filan var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

desenize kaldık yolun sonunda :(

Son düzenleme:

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Tekrardan magisk flahlayıp bir denesene.
Cihaz bootloop olmuş gibi görünüyor. Magisk flashlamak çözüm sağlayabilir. Kurulu uyumsuz bir magisk modülü varsa bu da soruna sebep olur. Magisk işe yaramazsa ve wipe data da iş görmüyorsa yeni bir kurulum şart gibi. Telefonu twrp ekranında bilgisayara bağlayıp kurulum zipi atabilirsin.
Merhaba hocam. Magisk'i dediğiniz gibi kurdum Kurarken wipe cache mi data mı ne çıktı onuda yaptım reboot'ladım şuan bootloop devam ediyor magisk kurduktan sonra başka bir şey yapmaya gerek var mı? şuan twrp modundayım

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Merhaba hocam. Magisk'i dediğiniz gibi kurdum Kurarken wipe cache mi data mı ne çıktı onuda yaptım reboot'ladım şuan bootloop devam ediyor magisk kurduktan sonra başka bir şey yapmaya gerek var mı? şuan twrp modundayım
Sizin cihaz epey karışmış doğrusu.
Flashtool ile temiz kurulum tavsiye ediyorum.
Cihazın forum sayfasından uygun sürümü indirip Flashtool ile kurulum yapabilirsiniz. Burada kurulum için anlatım mevcut tane tane ve dikkatlice okuyup öyle başlayın. İmei repair işlemi yapılmış cihazda bootloader kilitlenmez. Sakın clean al lock kısmı seçili olmasın.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Sizin cihaz epey karışmış doğrusu.
Flashtool ile temiz kurulum tavsiye ediyorum.
Cihazın forum sayfasından uygun sürümü indirip Flashtool ile kurulum yapabilirsiniz. Burada kurulum için anlatım mevcut tane tane ve dikkatlice okuyup öyle başlayın. İmei repair işlemi yapılmış cihazda bootloader kilitlenmez. Sakın clean al lock kısmı seçili olmasın.
WaveOS'u seçtim ve indiriyorum. Şuan beklemedeyim.

bunu anlamadım. İnstall dediğimde birazcık bekleyip bunu söylüyor.

Üst Alt