Yardım Poco x3 şarj için hangi Rom önerirsiniz

erenexx06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Not 8 pro
Konular
4
Hangi Rom daha stabil ve şarjı sağlam giriyor

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocam bu işlerden çok anlamıyorsanız pek girismeyin derim daha çok pil gidecek diye telefonu susturabilirsiniz riskli işler yani değerli hocam iyi günler

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Xiaomi.Eu rom öneririm, ama daha önceden başka bir Xiaomi cihazınızda Aosp rom deneyimlemişseniz eğer, Resurrection Remix ve Havoc Os fena değildir deneyebilirsiniz. Poco x3 için konuşur isek Aosp tarafında dediklerin performans ve pil ömrü açısından fena değil. Zaten Aosp romlar biraz daha rahatlatıyor cihazları genelinde.

erenexx06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Not 8 pro
Konular
4
Xiaomi.Eu rom öneririm, ama daha önceden başka bir Xiaomi cihazınızda Aosp rom deneyimlemişseniz eğer, Resurrection Remix ve Havoc Os fena değildir deneyebilirsiniz. Poco x3 için konuşur isek Aosp tarafında dediklerin performans ve pil ömrü açısından fena değil. Zaten Aosp romlar biraz daha rahatlatıyor cihazları genelinde.
suan havoc os var yuzde 14 sarj kaldı 8 saat 20 dakka verdı 90 hz

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
8 proda da aynı sureyı alıyordum daha ıyı beklerdım reıs aosp daysan bı tane magısk modulu var 30 dakakda yuzde 80 sarj oldu cıhaz bıde batarya tasarrufu mu ne yapıyor baya ıyı

Gerçi evet poco x3 nfc batarya yönünden daha iyi. Ancak bilemiyorum Xiaomi cihazların bataryaları genelde vaad edilen mah miktarı bakımından bana çok performanslı gelmiyor bir takım konularda tabi Max 2 ve 3 için geçerli değil bu dediklerim. Onlar batarya konusunda gerçekten iyiler, bol keseden konulmuş aradaki bu denli bir olumsuz fark dahi olsa kullanıcı kolay kolay hissetmez diye düşünüyorum. Nitrogen OS veya Evolution X i de deneyebilirsiniz. Evolution X fena değil. Nitrogen Os'u deneyimlememiştim ama iyi diyorlar yalnız releaseler beta şuanda yani kameranın zaman zaman durması yada açılmaması gibi durumlar olabiliyormuş.

Üst Alt