Yardım Poco x3 pro yardım

thenightruler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
Merhabalar. Birkaç yıldır poco x3 pro kullanıcısıyım. Cihazda orjinal kendi mıuı ve android sürümü kurulu daha önce rom atmadım. Ama artık gözüme çok eski geliyor şu anda stabil çalışan ve en güncel hangi sürüme güncelleme önerirsiniz. root atabilirim cihaza sorun değil bıktım çünkü artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekli dosyalar

• 1734000401414.jpg
    1734000401414.jpg
    280,8 KB · Görüntüleme: 48

thenightruler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
Bu sefer de böyle bir hata veriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Garip. Eski cihazlarda bekletmiyor diye biliyordum. Hatta hiç beklemeden benim şak diye kilidimi açmıştı. Mi hesabına cihazı ekleyip fastboot moduna aldığını varsayıyorum. Belirtilen süreden sonra yeniden deneyin.

Oyla:

thenightruler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
168 saat bekledikten sonra devam edebileceğim sanırım...

Garip. Eski cihazlarda bekletmiyor diye biliyordum. Hatta hiç beklemeden benim şak diye kilidimi açmıştı. Mi hesabına cihazı ekleyip fastboot moduna aldığını varsayıyorum. Belirtilen süreden sonra yeniden deneyin.
evet onları yaptım güvenlik için bekletiyormuş sanırım. Yapacak birşey yok 1 hafta bakleyeceğim .d

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
168 saat bekledikten sonra devam edebileceğim sanırım...

evet onları yaptım güvenlik için bekletiyormuş sanırım. Yapacak birşey yok 1 hafta bakleyeceğim .d
Ara ara bu ekranı tekrar açın kalan süreyi gösteriyor... 168 saat dolunca tekrar buraya girip kilidi aç deyin

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Ara ara bu ekranı tekrar açın kalan süreyi gösteriyor... 168 saat dolunca tekrar buraya girip kilidi aç deyin
Ben şansa mı tekte açtım ki? Eski cihazların kilidi anında açılıyor sanıyordum. Belki de şansa bala açtım.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Eski sistemde o şekildeydi hocam. Cmd koduyla direk açılıyordu. Sonradan bu sistemi getirdiler. Hyperos 2'de hepten zorlaştırdılar. 30 günden eski mi hesabın olacak, topluluk uygulamasında bölgen global olacak, her gün 19.00'da kilit başvurusu yapacaksın, eğer şanslı 10-20 kişiden biriysen sana rastgele bir süre verecekler, o süre dolunca açılacak.

Zaten 2025 yılı ve sonrasında çıkacak olan cihazlarda bootloader hiç açılmayacak. Rom işini bitirecekler gibi görünüyor

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Eski sistemde o şekildeydi hocam. Cmd koduyla direk açılıyordu. Sonradan bu sistemi getirdiler. Hyperos 2'de hepten zorlaştırdılar. 30 günden eski mi hesabın olacak, topluluk uygulamasında bölgen global olacak, her gün 19.00'da kilit başvurusu yapacaksın, eğer şanslı 10-20 kişiden biriysen sana rastgele bir süre verecekler, o süre dolunca açılacak.

Zaten 2025 yılı ve sonrasında çıkacak olan cihazlarda bootloader hiç açılmayacak. Rom işini bitirecekler gibi görünüyor
Yok hocam ben Mi Unlock Tool ile açtım. Hiçbir şekilde CMD, adb falan kullanmadım.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Yok hocam ben Mi Unlock Tool ile açtım. Hiçbir şekilde CMD, adb falan kullanmadım.
Eskiden mi unlock tool olmasa bile sadece cmd koduyla açılabiliyordu. Şimdi zorlaştırdılar

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Eskiden mi unlock tool olmasa bile sadece cmd koduyla açılabiliyordu. Şimdi zorlaştırdılar
O zaman desene ben bayağı şansa açmışım tekte kilidi. Şimdi sefasını sürüyorum ama yalan olmasın. Hatta Redditte bu gün gördüğüm bir konu beni güldürmüştü. Birisi "X3 Pro çıkalı kaç yıl oldu ama hala nasıl günümüz telefonları bu kadar ezebiliyor?" diye sormuştu. :D

Bahsettiğim konu bu.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Xiaomi'ye kalsa desteği bitirip eski telefon kategorisine atıyor hemen. Romlar sayesinde 2-3 sene daha yaşatırız biz bunu

Oyla:
Üst Alt