Hocam eu rom en iyisi ona geçin benceTemiz kurulum yapmama rağmen ben çok sorun yaşıyorum cihaz garantili orijinal tr romunda telefon konuşmalarında çok büyük sıkıntılar var ve ekran sürem çok kısaldı
Global rom mu tr romu mu12.5.7 güncellemesi 12.5 daki en stabil güncelleme olmuş, özellikle şarj konusunda çok iyi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
GlobalGlobal rom mu tr romu mu
Hocam Globaldeyim bu gün 12.5.7 güncellemesi aldım sadece sanal bellek özelliği geldi başka birşey yokSelam.
Bir kaç gün önce bildiğiniz üzere poco x3 pro'ya enchanted versiyon geldi (yada ben öyle sanıyorum) ve telefon gerçekten harika oldu şimdi gördüğüm değişiklikleri sizlere söylüyorum
1. Doğal olarak sistemdeki buglar ve hatalar düzelti ve yeni güvenlik yaması eklendi
2. Arayüz hızlanmış tabiki hala Poco launcher'dan dolayı animasyonlar yok (ben xiaomi eu kullanıyorum)
3.Artık telefonu şarja taktığınızda ne zaman artıcağını görebiliyorsunuz normalde bunu eskiden kaldırmışlardı şimdi tekrar eklemişler
4. Artık pil sekmesinden performans, pil tasarufu gibi modlara geçebiliyorsunuz ama hala pil optimizasyonu ve hızlandırılmış şarj gibi seçenekler yok. Fakat bu ibareleri güncelledikten hemen sonra göremiyorsunuz bir kaç saat bekledikten sonra otomatik olarak orada beliriyorlar
5. Artık telefonunuza RAM ekleye biliyorsunuz bu 128 gb lık model için 2gb 256gb için ise 3 gb ram eklemesi yapabiliyorsunuz
5. (custom romlar için) Sistem uygulamaları güncellenmiş
Evet fark ettiğim şeyler bunlar geçmek konusun da kararsız iseniz geçmenizi öneririm gerçekten güzel olmuş
İyi Akşamlar...
Güncelleme:
Ekran görüntüsü menüsü değişmiş
Göründüğü üzere menüye kalem eklenmiş
Ekleme: Xiaomi Cloud sekmesi yenilenmiş
Xiaomide Pil için hiç bir zaman iyi br güncelleme gelmeyecek Hocam Miui 10/11 den sonrası bozdu 6bin mah bile dayanmıyorGlobal romda bana da geldi yaptım, ilk izlenimlerim cidden çok seri olmuş cihaz büyük ölçüde buglar giderilmiş gibi. Ama şöyle bir gerçek var oyunlarda pilin içinden geçiyor resmen ekran sürem net düştü. Güç, dengeli ve performans modları oluşmuş ben dengeli kullanıyorum ancak pil bakımından performans modu ile arasında bir fark göremedim bir tık daha fazla ısınma oldu o kadar. Sanal bellek kullanımına gerek yok bence inşallah oyunlar için bir optimizasyon güncellemesi gelir yoksa bir tık sıkıntı çıkabilir. Ha geniş düşünecek olursak bu pilin hakkı cihaz çıktığından bu yana bu süreler değil zaten. Genel mana da performans için iyi pil için bir tık kötü güncelleme bana göre...
Kesinlikle katılıyorum hocam. Umarım daha fazla içine etmezler soğumaya başladım iyice bu markadan ama ülke şartları elvermiyor ki başka cihazlara yönelelim.Xiaomide Pil için hiç bir zaman iyi br güncelleme gelmeyecek Hocam Miui 10/11 den sonrası bozdu 6bin mah bile dayanmıyor