Rom POCO X3 PRO (Vayu) MiuiMiX v12.5.2.0 Stable Android 11 İndirme Bağlantısı

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Selamlar bu romu kurmadan önce şekilli ekran koruyucuyu kaldırmayı unuttum. bu romu kurdum romu yeniden başlattığımda tekrar twrp ye dönüş yapıyor.
Twrp de format data yes yapın

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Bedrettin hocam şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Romu kurdum kullanıyorum sıkıntı yok ancak Solid Explorer veya MiXplorer tarzı kök erişimi desteği olan dosya yöneticisi ile system/media/theme klasöründe değişiklik yapmaya çalıştığımda izin vermiyor. Kök klasöründe her hangi bir değişiklik yapmama izin vermiyor. Halbuki magisk uygulamasından dosya yöneticilerine kök erişimine izin verdim. Sizde de böyle mi. Değilse nasıl aşarım bu sorunu bilginiz var mıdır acaba?

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Bedrettin hocam şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Romu kurdum kullanıyorum sıkıntı yok ancak Solid Explorer veya MiXplorer tarzı kök erişimi desteği olan dosya yöneticisi ile system/media/theme klasöründe değişiklik yapmaya çalıştığımda izin vermiyor. Kök klasöründe her hangi bir değişiklik yapmama izin vermiyor. Halbuki magisk uygulamasından dosya yöneticilerine kök erişimine izin verdim. Sizde de böyle mi. Değilse nasıl aşarım bu sorunu bilginiz var mıdır acaba?
Hocam magisk 23 sürümü ile solid üzerinden kopyalama yapıyorum. System app remover ile de sistem uygulamalarını kladırabiliyorum. Birde güvenlik uygulamasında temizleyici çalışmadığından apkmirror sitesinden miui cleaner apk dosyasını indirip kurunca temizleyici ve uygulama kaldırma çalışıyor.

AtesBey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
11
Merhabalar 1 hafta önce ırak dan arkadaş vesilesi ile X3 pro telefon aldım bootloader kilidi açılmasını bekliyorum. Şuan güncelleme geldi 12.5.2.0 güncellemesi geldi şimdi yapmalımiyim o güncellemeyi yüklemeyin IMEI atilmiyor dediler bilgi verebilir misiniz güncellemeyi yapayım mı sonra IMEI attirayim yoksa imeiden sonra mi yukleyim yoksa hiç mi guncelleme yapmayım suanki versiyon 12.0.7.0

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Merhabalar 1 hafta önce ırak dan arkadaş vesilesi ile X3 pro telefon aldım bootloader kilidi açılmasını bekliyorum. Şuan güncelleme geldi 12.5.2.0 güncellemesi geldi şimdi yapmalımiyim o güncellemeyi yüklemeyin IMEI atilmiyor dediler bilgi verebilir misiniz güncellemeyi yapayım mı sonra IMEI attirayim yoksa imeiden sonra mi yukleyim yoksa hiç mi guncelleme yapmayım suanki versiyon 12.0.7.0
Güncelleme yapma, bootloader işini hallet önce. Güncelleme yaparsan bootloader süresinin sıfırlanma ihtimali var

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Hocam magisk 23 sürümü ile solid üzerinden kopyalama yapıyorum. System app remover ile de sistem uygulamalarını kladırabiliyorum. Birde güvenlik uygulamasında temizleyici çalışmadığından apkmirror sitesinden miui cleaner apk dosyasını indirip kurunca temizleyici ve uygulama kaldırma çalışıyor.
Recovery olarak hangisini kullanıyorsun hocam

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Güncellemeyi bekletin, öncelikle bootloader açın ondan sonra güncellersiniz.

IMEI için ise... Güncelleseniz de güncellemeseniz de o cihaza şu anda IMEI atılamıyor.

AtesBey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
EMRAH
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
11
Güncellemeyi bekletin, öncelikle bootloader açın ondan sonra güncellersiniz.

IMEI için ise... Güncelleseniz de güncellemeseniz de o cihaza şu anda IMEI atılamıyor.
Bu işlemi yapan bir telefoncuya sordum atıyoruz dedi hatta gecen hafta X3 pro ya IMEI atılmış şekilde sattım diyor bende kullanmadığımız bir telefonun imeisini attırabilirmiyim diye sordum sıkıntı olmaz daha garanti olur dedi getirirseniz yardımcı oluruz dendi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bu işlemi yapan bir telefoncuya sordum atıyoruz dedi hatta gecen hafta X3 pro ya IMEI atılmış şekilde sattım diyor bende kullanmadığımız bir telefonun imeisini attırabilirmiyim diye sordum sıkıntı olmaz daha garanti olur dedi getirirseniz yardımcı oluruz dendi

Sallamış gibi geldi hocam... Henüz X3 Pro'ya IMEI atabilen babayiğit çıkmadı. Hatta forumda konusu da var, bir göz atın isterseniz :)

Üst Alt