- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 10T Lite
- Meslek
- Mağaza Müdürü
- Konular
- 24
Güncelleme geldi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişen ne var hocam yüklediniz mi ?Güncelleme geldi.
Değişen ne var hocam yüklediniz mi ?
Merhaba arkadaşlar, Global Rom'u taban alarak yapılan ve gereksiz google ve xiaomi uygulamalarının olmadığı, reklamlardan arındırılmış Custom Eu Rom bağlantısını aşağıya ekliyorum.
Aynı zamanda rom stok miui arama ve mesajlaşma uygulaması ile geliyor. Rom twrp üzerinden flashlanmalıdır.
İyi forumlar hepinize
Poco X3 Pro (Vayu) Miui 12.5.3.0 Kararlı Eu Rom (Android 11) Bağlantısı:
Evet hocam, sıralamanız doğruöncelikle selamlar,
Sadece sıralama doğru mu biraz araştırdım kimse cevap yazmayınca. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim
1 - Bootloader kilidi açılacak
2- telefonumuza twrp yüklenecek
3 - romu telefona atacağız ardından twrp vasıtası ile yükleme yapacağız
desteklerinizi çin şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, son olarak twrp ile yükleme yapmadan önce wipe yapmam gerekli mi? Hangi bölümleri seçerek wipe yapmalıyım?Evet hocam, sıralamanız doğru
Wipe silmek, temizlemek anlamında kullanılıyor hocam. Eski romdan kalan sistem dosyaları yeni romla uyumsuzluk yaratabileceği için rom kurulumu sonrasında wipe yapılması tavsiye edilir. Genel kural olarak kuracağınız romun kurulum adımlarında nelerin wipe yapılması gerektiği rom tanıtımında yazılır ama yazmıyorsa 4 wipe yeterli olacaktır.Çok teşekkür ederim, son olarak twrp ile yükleme yapmadan önce wipe yapmam gerekli mi? Hangi bölümleri seçerek wipe yapmalıyım?
Teşekkür ederim. Yanlış anlamadığımı teyit etmek için yazıyorum. Twrp yi kurup ardından wipe yapmadan direk yeni romu kuruyorum sonrasında 4 wipe yapıp yeniden başlatıyorum. Bootlooder kilidi Çarşamba açılacak bekliyorum o sırada konuyu tam kavramaya çalışıyorum açıkçası hatalı bir iş yapmamak adınaWipe silmek, temizlemek anlamında kullanılıyor hocam. Eski romdan kalan sistem dosyaları yeni romla uyumsuzluk yaratabileceği için rom kurulumu sonrasında wipe yapılması tavsiye edilir. Genel kural olarak kuracağınız romun kurulum adımlarında nelerin wipe yapılması gerektiği rom tanıtımında yazılır ama yazmıyorsa 4 wipe yeterli olacaktır.
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...forum.miuiturkiye.net