Ayarlar > Ses&Titreşim > Ek Ayarlar > Bildirim seslerini kontrol et AÇIK yapın hocamSenin attığın ekran görüntüsünde 4 tane ses kontrol var ama bende 3 tane
Ben kamerayı çok sık kullanmıyorum hocam. Mevcut olan MIUI kamera benim için yeterli oluyor.LeicaCamera_VAYU.zip diye bir kamera buldum
Sen tecrübelisin diye sana soruyorum
Bunu yüklemeye değermi sence herhalde twrp ile yüklenecek bunu yüklersen geriye dönüş olmaz sanırım?
Bu arada ben de senin gibi turbo dayım herşeyi ayarladım en zoru banka uygulamaları ama hallettim.
3 gündür kullanıyorum gayet memnunum.
(Dosya 150mb foruma yüklenmiyor)
Hocam herhangi bir NFC kartı telefona okuttuktan sonra NFCde bir sıkıntı oluyor mu? En basitinden toplu taşıma kartınız varsa denemeniz mümkün mü? Denediğim bütün HyperOS romlarda telefona bir kart okuttuktan sonra telefonu yeniden başlatana kadar NFC ayarlardan kayboluyor veya aktif edilemiyordu.Ben kamerayı çok sık kullanmıyorum hocam. Mevcut olan MIUI kamera benim için yeterli oluyor.
Dosya içeriğini bilmediğim için net birşey söyleyemeyeceğim. Belki ayrı bir uygulama olarak yükleniyordur. Sonradan kaldırılabilir. Belki mevcut kameranın yerine yükleniyordur. Geri dönüşü olmayabilir. Denerseniz yorumlarınızı bekliyorum. Konu içerisine ekleriz verimli olursa.
Ben banka uygulamaları ile ilgili bir problem yapamadım. Yapıkredi ve Garanti var sorunsuz çalışıyor. Yapıkredi NFC'de çalışıyor.
1 haftadan fazladır da ben kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım henüz. Sadece Migros uygulaması telefona indirilmiyor Play Store'dan. Sorun romda mı uygulamada mı play storeda mı çözemedim. Deneyip dönüş yapabilir misiniz?
Yüklendi ilk yüklendiğimde tiktok yüklenmedi şöyle yaptımHocam herhangi bir NFC kartı telefona okuttuktan sonra NFCde bir sıkıntı oluyor mu? En basitinden toplu taşıma kartınız varsa denemeniz mümkün mü? Denediğim bütün HyperOS romlarda telefona bir kart okuttuktan sonra telefonu yeniden başlatana kadar NFC ayarlardan kayboluyor veya aktif edilemiyordu.
Migros kurulum sorununuz için bazı romlarda kurulum sonrası Chrome uygulamasında bende de aynı sorun oluyordu, Play Store ve Play hizmetleri uygulamalarının verilerini temizledikten sonra Play Store'u açıp biraz bekledikten sonra yüklemeyi denediğimde yükleniyordu.
Hocam söylediğiniz şekilde NFC kartı telefona tuttuğumda telefon titreyip etkileşime giriyor, çekip tekrar tuttuğumda tekrar titriyor. Nfc kapanma okumama gibi bir durum olmuyor.Hocam herhangi bir NFC kartı telefona okuttuktan sonra NFCde bir sıkıntı oluyor mu? En basitinden toplu taşıma kartınız varsa denemeniz mümkün mü? Denediğim bütün HyperOS romlarda telefona bir kart okuttuktan sonra telefonu yeniden başlatana kadar NFC ayarlardan kayboluyor veya aktif edilemiyordu.
Migros kurulum sorununuz için bazı romlarda kurulum sonrası Chrome uygulamasında bende de aynı sorun oluyordu, Play Store ve Play hizmetleri uygulamalarının verilerini temizledikten sonra Play Store'u açıp biraz bekledikten sonra yüklemeyi denediğimde yükleniyordu.