Yardım Poco X3 Pro sürekli kapanıp açılma döngüsüne girdi

Kara Murat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi note 3
Konular
3
Telefonu normal şekilde kullanırken birden kapandı ve açıldığında ekrana sadece poco yazıyor, bir süre sonra yine kapanıp açılıyor ve aynı şeyler oluyor. Garantisi 2 ay önce bitti. Döngüyü engellemek için açılırken ses kapama tuşunda bekletiyorum. Ekranda sadece Fastboot yazılı bekliyor. Bir süre sonra telefon kapanıyor. Telefoncuya götürdüm, buna bi şey yapılamaz artık dedi. Ben yine de deniyorum. Ses açma ve power tuşuyla gelen ekranda Wipe data da işe yaramıyor. Rom kurmaya çalıştım, mi flash ile, uygun rom buldum ama yazılım daha telefonu takmadan flash dosyası eksik hatası verdiği için devam edemiyorum. Bu işi adam gibi sırasıyla yapmak istiyorum. Lütfen yardım.

berat2313

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
-
Konular
9
Telefonu normal şekilde kullanırken birden kapandı ve açıldığında ekrana sadece poco yazıyor, bir süre sonra yine kapanıp açılıyor ve aynı şeyler oluyor. Garantisi 2 ay önce bitti. Döngüyü engellemek için açılırken ses kapama tuşunda bekletiyorum. Ekranda sadece Fastboot yazılı bekliyor. Bir süre sonra telefon kapanıyor. Telefoncuya götürdüm, buna bi şey yapılamaz artık dedi. Ben yine de deniyorum. Ses açma ve power tuşuyla gelen ekranda Wipe data da işe yaramıyor. Rom kurmaya çalıştım, mi flash ile, uygun rom buldum ama yazılım daha telefonu takmadan flash dosyası eksik hatası verdiği için devam edemiyorum. Bu işi adam gibi sırasıyla yapmak istiyorum. Lütfen yardım.
farklı telefonculara gidin hocam yaparlar onlar kendim uğraşmak istiyorum dersen senin için iyice araştırıp bakabilirim

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
BL kilidi açıkmıydı hocam?

Kara Murat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnanın bilmiyorum. Şu anki durumda fastboot yazdığında tavşan görünmüyor. Telefonu geliştirici modu açık saklarım ama olmadı.

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
İnanın bilmiyorum. Şu anki durumda fastboot yazdığında tavşan görünmüyor. Telefonu geliştirici modu açık saklarım ama olmadı.
Cihaz açılırken poco yazısının üzerinde kilit açık sembolü görünüyor mu

berat2313

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
-
Konular
9
Cihazı fastboot moda alın ve bilgisayara bağlayın mi flash programını indirin ardından driverları kurun ve cihazınıza uygun romu fastboot rom şeklinde pc ye indirin telefon kabloyla pcye bağlı şekildeyken mi flashtan refresh basın ve cihazı görüp görmediğini kontrol edin ardından mi flash ile indirdiğiniz romu atabilirsiniz
NOT !!! DETAYLARI YAZAMADIM İŞLEMİ YAPMADAN ÖNCE YOUTUBEDEN DETAYLI ANLATAN BİR VİDEOYU MUTLAKA İZLEYİNİZ BEN ÜSTÜ KAPALI ŞEKİLDE ANLATTIM.

Kara Murat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi note 3
Konular
3
Bu dediklerinizi aynen yaptım. İlk açılışta şu hata iletisiyle karşılaşıyorum. ilk resimde. Telefonu kablo ile bağladığımda ve fast boot açıkken aygıt yöneticisinde telefon göründü, gerekli sürücüleri kurdum. Refresh ettiğimde de cihaz adı şu şekilde görüldü. 2.resim. Uygun rom seçip başlattığımda ise error veriyor . 3.resim. Nerde yanlış yapıyorum?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    508,6 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    178,3 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 19

berat2313

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
-
Konular
9
Bu dediklerinizi aynen yaptım. İlk açılışta şu hata iletisiyle karşılaşıyorum. ilk resimde. Telefonu kablo ile bağladığımda ve fast boot açıkken aygıt yöneticisinde telefon göründü, gerekli sürücüleri kurdum. Refresh ettiğimde de cihaz adı şu şekilde görüldü. 2.resim. Uygun rom seçip başlattığımda ise error veriyor . 3.resim. Nerde yanlış yapıyorum?
hocam mi flashtan seçtiğiniz romun klasör isminde türkçe harfler veya boşluk bulunmamalıdır

bu arada doğru romu indiriğinizden eminsiniz değilmi ?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
size önerim bu videoyu izleyerek yapın yoksa cihazın bootloader kilidi yeniden kilitlenebilir

Kara Murat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi note 3
Konular
3
Poco x3 pro yok listede, x3 gt modeli var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her denememde "couldn't find flash script" hatası veriyor.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Poco x3 pro yok listede, x3 gt modeli var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her denememde "couldn't find flash script" hatası veriyor.

Aldığınız hata rom klasörü içinde rom yüklemek için gerekli scriptin olmadığını söylüyor. Yani ya yanlış rom dosyası indirdiniz ya da programa romu yanlış gösterdiniz. Rom klasörünüzün içeriği aşağıdaki gibi mi?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Fakat rom yükleyebilmek için öncelikle bootloader kilidinin açık olması gerekli. Bu soruya cevap vermemişsiniz. Bootloader kilidiniz açık mı?

Üst Alt