Soru Poco X3 Pro Şebekeyi 2G Moduna Alma

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
activity launcher ile ana ekrana kısayol eklemeyi denediniz mi hocam? Geçiş çok daha rahat olur.
cantara hocam sizi görmeyeli uzun zaman oldu, umarım iyisinizdir angel~~ bahsettiğiniz launcheri nasıl kuruyoruz bilmiyorum, telefonda root yok ve kilit kapalı. Şimdiye kadar o işlere hiç girmedim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam sizi görmeyeli uzun zaman oldu, umarım iyisinizdir angel~~ bahsettiğiniz launcheri nasıl kuruyoruz bilmiyorum, telefonda root yok ve kilit kapalı. Şimdiye kadar o işlere hiç girmedim.
Teşekkürler hocam iyiyim, siz nasılsınız?

Acitivity launcher aslında bildiğimiz launcher değil. Androidde menülerde yer almasa da bulunan gizli menüleri, ayarları, etkinlikleri vs. gösteriyor ve bunları kullanmanızı sağlıyor. Root yetkisi olmasına gerek yok çünkü bunlar zaten normalde erişmeniz gereken ama rom yapımcıları tarafından gizlenen özellikler. Uygulamaya bir göz attığınızda zaten ne olduğunu fark edeceksiniz :)

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29

Acitivity launcher aslında bildiğimiz launcher değil. Androidde menülerde yer almasa da bulunan gizli menüleri, ayarları, etkinlikleri vs. gösteriyor ve bunları kullanmanızı sağlıyor. Root yetkisi olmasına gerek yok çünkü bunlar zaten normalde erişmeniz gereken ama rom yapımcıları tarafından gizlenen özellikler. Uygulamaya bir göz attığınızda zaten ne olduğunu fark edeceksiniz :)

Bende iyiyim hocam teşekkür ederim, attığınız linke bakıyorum, tekrar teşekkürler.

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Öyle bir seçenek yok maalesef.
Üstad resmi romların hepsinde aynı ayar var diye biliyorum. Ayarlar menüsünden yapılıyor. Ben 4 aşamada nasıl olduğunu resimlerini ekleyerek göstereyim.

Ekli dosyalar

• IMG_20210610_144507.jpg
    IMG_20210610_144507.jpg
    207,9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20210610_144606.jpg
    IMG_20210610_144606.jpg
    218,3 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20210610_144630.jpg
    IMG_20210610_144630.jpg
    232,7 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20210610_144701.jpg
    IMG_20210610_144701.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 11

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Üstad resmi romların hepsinde aynı ayar var diye biliyorum. Ayarlar menüsünden yapılıyor. Ben 4 aşamada nasıl olduğunu resimlerini ekleyerek göstereyim.
Teşekkür ederim zahmet ettiniz, bu yöntemi biliyorum ancak her zamanki gibi 2g yapayım dedim öyle bir seçenek yok, sanırsam Android 11 olması ile alakalı. Aşağıya görseli ekliyorum. Sadece 4g açma kapama seçeneği var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Teşekkür ederim zahmet ettiniz, bu yöntemi biliyorum ancak her zamanki gibi 2g yapayım dedim öyle bir seçenek yok, sanırsam Android 11 olması ile alakalı. Aşağıya görseli ekliyorum. Sadece 4g açma kapama seçeneği var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlar - Telefon hakkında - tüm özellikler
dahili depolama birinin üstüne üst üste tıklayın 3-4 kez sizi telefon bilgileri ekranına atıcak telefon bilgilerinden hattınız hangi slotta takılı ise ona tıklayın altta tercih edilen ağ türünü ayarla var tıklayıp GSM only veya GSM Auto (PRL) yapın telefon her açıp kapama da maalesef hep yapmanız gerek tek çözüm bu

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Ayarlar - Telefon hakkında - tüm özellikler
dahili depolama birinin üstüne üst üste tıklayın 3-4 kez sizi telefon bilgileri ekranına atıcak telefon bilgilerinden hattınız hangi slotta takılı ise ona tıklayın altta tercih edilen ağ türünü ayarla var tıklayıp GSM only veya GSM Auto (PRL) yapın telefon her açıp kapama da maalesef hep yapmanız gerek tek çözüm bu

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet tek çözüm bu şimdilik.

sertokus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0,1
Cihazım
Mi 5s
Konular
13

Hocam bunu kurdum ama kaldıramadım
. Nereden kaldıracağım

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
benim sorunumda bu, zira bulundugum bölgede ancak 2g full çekiyor ama *# ... üzerinden geçebiliyorum 2g ye, bu seferde cell satandby çok fazla şarj yiyor ne yapabilirim %60-70 diyebilirim harcadığı
sizdeki cell standby pil durumu nedir acaba ?

Üst Alt