Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımPoco x3 Pro - Şebeke sorunu ve 3 rakamlı numaraları ararken hata
Hocam sanırsam Truecaller uygulamasını kullaniyorsunuz bu uygulama ile sıkıntı yaşıyor da olabilirsiniz kaldırıp tekrar denerseniz belki sorun çözülür çözülmez ise arama yaptiginiz uygulamanın verilerini komple silin birde öyle deneyin (sifirlanabilir yedek alin)
Hocam valla bezdim . bende volte açma kapama yeri yoktu ama yukarda şebekenin yanında logosu vardı. turkcell den aktif hale getirince açma kapama alanı geldi ama bu sefer kapatınca hiç bir yeri arayamıyorum şebeke gidiyor.. servis ile görüştüm gönderin dediler hangi servise göndereceğimi bilemedim ama evefone ile görüştüm sanki oraya göndereceğim. ama gerçek olan şu ki bir daha asla xiaomi telefon almayacagım.. eşim ve kendim için aldığım bu telefonları da en kısa sürede satıp başka bir telefon alacagım.
Hocam sanırsam Truecaller uygulamasını kullaniyorsunuz bu uygulama ile sıkıntı yaşıyor da olabilirsiniz kaldırıp tekrar denerseniz belki sorun çözülür çözülmez ise arama yaptiginiz uygulamanın verilerini komple silin birde öyle deneyin (sifirlanabilir yedek alin)
bu telefon eşimdeydi hocam. bende aynısının değişik rengi vardı.. eşim telekomda sürekli sorun yaşıyordu bende değişelim dedim ki onda da truecaller yoktu. ben bundan da silip denedim onunla ilgisi yok hocam. şuan deneme yaptım mesela. sizin dediklerinizin tamanını yaptım ekran goruntusunu de ekliyorum.