Geçen hafta başvurdum bugün 1 hafta doldu. Açıcaktım ama 23 saat daha bekle dediÖncelikle BL kilidini açmanız lazım. Bu işlem 1 hafta sürüyor (başvuruyu yapıyorsunuz, tam 1 hafta sonrada işlemi yeniden yaparak tamamlıyorsunuz). BL açıldıktan sonra da garantiniz bozulacaktır. Yeniden BL'yi kapatıp garanti dahiline alabilirsiniz ancak çok düşük bir ihtimalle kontrol etme ihtimaliyle BL kilidini açtığınızı görebilirler. Yani risk çok düşük olmasına rağmen var.
BL açma işlemleri için:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Tam 1 hafta olmamış demek ki. Tam saati beklemeniz lazım, 168 saat.Geçen hafta başvurdum bugün 1 hafta doldu. Açıcaktım ama 23 saat daha bekle dedi
En az 13.30 olacak hocam. Tabi o saatten sonra da olur. İlla o anı tutturmanıza gerek yok.13.30 da açmayı denedim, yarın 13.30 damı açıcam.
mi flash ile global 12.5.3 yükledim, sorunsuz açıldı ama mi flash error verdi. böyle kullanmaya devam etsem sıkıntı olurmu ? araştırdım normal bir hataymış.En az 13.30 olacak hocam. Tabi o saatten sonra da olur. İlla o anı tutturmanıza gerek yok.![]()
Cihaz sorunsuz açıldığı sürece isterse işlem devam etsin, çok önemli değil hocam.mi flash ile global 12.5.3 yükledim, sorunsuz açıldı ama mi flash error verdi. böyle kullanmaya devam etsem sıkıntı olurmu ? araştırdım normal bir hataymış.