Yardım Poco X3 Pro Pil Süresini Uzatmak İçin Öneriler

AAliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiuiMix 12.0.9
Telefon Modeli
POCO X3 PRO
Bootloader Kilidi
Açık
MiuiTürkiye forum ailesine selamlar. Poco X3 PRO cihazına sahibim. Ve rom olarak MiuiMix 12.0.9'u seçtim. İşim gereği telefonu uzaktan bağlantı ve navigasyon için kullanıyorum. Ayrıca genelde müzik dinler ve video izlerim. Oyunla pek aram yoktur. İnternette bazı konıular okudum pil ömrünü uzatma ile ilgili fakat bilgi sahibi olmadığım için burada sizlerin değerli yorum ve fikirlerine ihtiyaç duydum. Özellikle kafeinsiz ve Emrespect hocalarımın önerilerine ihtiyacım var. Kullanmış olduğum rom için bir kernel tavsiyeniz var mıdır? Yoksa "Romun içindeki kernel iyi, telefonda birkaç ince ayar yapman yeterli olur" mu dersiniz? Ayrıca arka planda kısıtlamış olduğum uygulamaların yine de çalıştığına şahit oldum. Bunu engellemenin yolu varsa, bununla ilgili olarak da beni aydınlatırsanız çok memnun olurum. Herkese güzel ve brick'siz günler dilerim.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Cihazınızda root varsa uygulaması ile kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz. GMS Doze magisk modülü de fayda sağlar.

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Kullandığınız cihazı daha önce kullanmadığım için hakim değilim X3 pro'nun rom ve kernellerine

Oyla:

AAliii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Yeni roma geçtiğimi söylemiştim, yalnız MiuiMix'de gözle görülür can sıkan bir durum var yaşadığım. Meselâ şarj %10'u gördükten sonra bir anda 3-5 seviyelerine düşebiliyor. Bu yüzden daha stabil ve pil performansı yüksek bir Rom'a geçmeyi düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? Çok oyun oynayan birisi değilim. Fakat özellik olarak kamerası kötü olmayan yani çektiğim bir fotoğrafı kötü göstermeyen, bir de mutlaka arama kaydetme özelliği olan bir rom olursa benim için iyi olur. İşim gereği telefon trafiğim biraz yoğun. Ve bazı işleri sıraya koymak yada unutmamak adına görüşmelerimi kayıt altına almaktayım. Bir de çokça video izleyip yüksek seste müzik dinlemeyi seviyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt