Yardım Poco X3 pro pek no gravity kernel

ardzınbayigit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
poco
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stabil 12.5.5 eu
Telefon Modeli
Poco X3 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Poco X3 pro no gravity kernel linki arıyorum indirme ve yardımcı olacak varmı ayarları hakkında cevablayan olursa çok sevinirim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Poco X3 pro no gravity kernel linki arıyorum indirme ve yardımcı olacak varmı ayarları hakkında cevablayan olursa çok sevinirim

Linki mevcut ama risk sizindir hocam.

Oyla:

ardzınbayigit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
poco
Konular
3
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ne gibi sorun olur

Hocam, kernel tüm sisteme root ile müdahale etmektir. Yeri geldiğinde işlemciye ait saat hızını artırıp overlock yapar, kimi zaman ses çipini etkileyerek fazla ses çıkmasını sağlar. Geliştirici kaç satırlık bir kernel yazdıysa herşeyle oynayabilir bir konumda. İşin ehliyse sıkıntı yok, güzel durumlar ortaya çıkar. Ama artık önüne gelen kernel çıkartıyor, o sebeple kimi zaman cihaz kullanılamaz duruma gelebilir.

Oyla:

ardzınbayigit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
poco
Konular
3
Anldim hocam bende şuan eu 12.5.5 var stabil performans olarak bu rom iyimi yoksa daha iyisi varmı performans odaklıroom
Hocam, kernel tüm sisteme root ile müdahale etmektir. Yeri geldiğinde işlemciye ait saat hızını artırıp overlock yapar, kimi zaman ses çipini etkileyerek fazla ses çıkmasını sağlar. Geliştirici kaç satırlık bir kernel yazdıysa herşeyle oynayabilir bir konumda. İşin ehliyse sıkıntı yok, güzel durumlar ortaya çıkar. Ama artık önüne gelen kernel çıkartıyor, o sebeple kimi zaman cihaz kullanılamaz duruma gelebilir

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Anldim hocam bende şuan eu 12.5.5 var stabil performans olarak bu rom iyimi yoksa daha iyisi varmı performans odaklıroom

Hocam, root, kernel ve rom işlerinde yeniyseniz kernele bulaşmayın. Cihazınız hakkında daha fazla bilgi edinin. Ben yeni cihazımda en az 1 ay araştırma yapmadan rom bile atmam. Oysa 2009 dan bu yana android kullanıcısıyım. Elinizde yer alan rom miui içerisinde güzel romlardan biri.

Oyla:

ardzınbayigit1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
poco
Konular
3
Hocam, root, kernel ve rom işlerinde yeniyseniz kernele bulaşmayın. Cihazınız hakkında daha fazla bilgi edinin. Ben yeni cihazımda en az 1 ay araştırma yapmadan rom bile atmam. Oysa 2009 dan bu yana android kullanıcısıyım. Elinizde yer alan rom miui içerisinde güzel romlardan biri.
Performans açısından iyimi bu eu 12.5.5 stabil olan custom rom kötü diye buna geçtim doğrudur inşallah sahada iyisi varmı mesajla room olarak bu eudan hocam

Oyla:
Üst Alt