Rom POCO X3 Pro LineageOS A15 (nightly)

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
36
Bilindiği üzere LineageOs geliştiricileri yeni sürümleri " Nightly " adı altında duyuruyorlar. LineageOs' un son sürümünü v22.2 olarak aşağıda sunuyorum. İsteyenler indirip kurabilirler. Ben bu son sürümünü kurdum ve halende kullanıyorum. " Nightly" olmasına rağmen LineageOs' un bu son sürümü oldukça stabil ve kararlı çalışıyor. Kernel olarak son sürüm 28.06.2025 tarihli Anymore-Vayu kernel ( v4.14.356+7 ) kullandım, gayet iyi çalışıyor.

İndirme Linki :

ROM:

Kernel :

Ben indirdiğim Romu Twrp ile kurdum, hiç bir sorun yaşamadım, önerilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gün 06.07.2025 tarihinde " LineageOs v22.2 Nightly " sürümüne yeni güncelleme geldi. İndirdikten sonra sistem kendini otomatik olarak güncelledi. Gayet sağlam, kararlı ve hızlı çalışıyor. Duyurulur.

Bilindiği üzere LineageOs geliştiricileri yeni sürümleri " Nightly " adı altında duyuruyorlar. LineageOs' un son sürümünü v22.2 olarak aşağıda sunuyorum. İsteyenler indirip kurabilirler. Ben bu son sürümünü kurdum ve halende kullanıyorum. " Nightly" olmasına rağmen LineageOs' un bu son sürümü oldukça stabil ve kararlı çalışıyor. Kernel olarak son sürüm 28.06.2025 tarihli Anymore-Vayu kernel ( v4.14.356+7 ) kullandım, gayet iyi çalışıyor.

İndirme Linki :

ROM:

Kernel :

Bu gün 06.07.2025 tarihinde " LineageOs v22.2 Nightly " sürümüne yeni güncelleme geldi. İndirdikten sonra sistem kendini otomatik olarak güncelledi. Gayet sağlam, kararlı ve hızlı çalışıyor. Duyurulur.
LineageOs' u kurduktan ve update yaptıktan sonra dikkatimi çekti, telefonum ısınmaz oldu, pil ömrü daha uzun oldu, kısa sürede tükenmiyor. Güzel bir gelişme.

İndirme Linki :

ROM:

Kernel :

LineageOs' u kurduktan ve update yaptıktan sonra dikkatimi çekti, telefonum ısınmaz oldu, pil ömrü daha uzun oldu, kısa sürede tükenmiyor. Güzel bir gelişme.
NikGapps -Core Linki :

GCAM Linki : (GCam 9.1)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250705-171755_Trebuchet.png
    Screenshot_20250705-171755_Trebuchet.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20250705-172007_Ayarlar.png
    Screenshot_20250705-172007_Ayarlar.png
    163,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İndirme Linki :

ROM:

Kernel :

NikGapps -Core Linki :

GCAM Linki : (GCam 9.1)

GCam 9.1 xml.config dosyasına ihtiyaç duymadan çalışıyor, ancak AOSP' ye uygun bir xml.config dosyasını aşağıdaki linkten indirip GCam 9.1 sürümüne ekleyebilirsiniz :

Son düzenleme:

musorf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Merhaba üstad. Bu rom Project Infinity X i beğeniyordum ama bu rom beğendiğim en iyi rom oldu. Project Infinity X de ısınma problemi mevcuttu bunda o problemi görmedim. Ayrıca ek özellik olarak infinity den daha yalın ve androidin orijinal kaynak kodunun az editlenmiş hali gibi geldi. Dikkatimi çeken yüklü uygulamaların hepsine telefon ile ilgili tam erişim izni verilmiş. Onları kapattım. Google politikaları gereği Gapps ve ürünlerini kullanmıyorum. Tam anlamıyla istediğim bir rom paylaştın teşekkür ederim.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
36
Merhaba üstad. Bu rom Project Infinity X i beğeniyordum ama bu rom beğendiğim en iyi rom oldu. Project Infinity X de ısınma problemi mevcuttu bunda o problemi görmedim. Ayrıca ek özellik olarak infinity den daha yalın ve androidin orijinal kaynak kodunun az editlenmiş hali gibi geldi. Dikkatimi çeken yüklü uygulamaların hepsine telefon ile ilgili tam erişim izni verilmiş. Onları kapattım. Google politikaları gereği Gapps ve ürünlerini kullanmıyorum. Tam anlamıyla istediğim bir rom paylaştın teşekkür ederim.
Bu Rom' un yapımcısı aynı zamanda bir Linux uzmanı. AOSP' nin modifiye edilmemiş yalın ve saf alt yapısını, yani özünü kullanıyor. Son derece güvenilir orjinal bir AOSP Rom olarak sürekli LineageOs' u geliştiriyor ve kullanıcılara sunuyor. Bende bir Linux kullanıcısıyım, AOSP' nin ruhunu ve amacını bilirim. Amaç özgür ve bağımsız açık kaynak kodlu bir sistem yaratmaktır, insanlığa faydalı olabilmektir. Bu yüzden bu Romu Poco X3 Pro kullanıcılarına sunma gereğini duydum. LineageOs' u çeşitli amaçlar güderek modifiye eden sözde geliştiricilerde var ama bence hiç biri " LineageOs Nightly " kadar güvenilir değildir .

Sizinde kanaat getirdiğiniz gibi ideal bir Rom. Nightly geliştirildiği için bazen ufak tefek hataları da olabilir, ancak sürekli günlük kullanım için herkese rahatlıkla önerilebilecek bir Rom olduğu kuşkusuzdur. Güle güle kullanınız.

musorf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Benimde 3 adet bilgisayarım var. Birini bulut için linux server olarak, birini oyuncu arch linux ve birinide notebookta debian desktop sürüm olarak kullanıyorum.:) Yaşasın özgürlük için AOSP ve Linux :) Allah sayımızı arttırsın.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
36
Benimde 3 adet bilgisayarım var. Birini bulut için linux server olarak, birini oyuncu arch linux ve birinide notebookta debian desktop sürüm olarak kullanıyorum.:) Yaşasın özgürlük için AOSP ve Linux :) Allah sayımızı arttırsın.
Süpeeeer...Debian ve Arch Linux benimde beğendiğim favori dağıtımlardır.

Üst Alt