Yardım Poco X3 Pro kullananlar varsa Yardım etsin lütfen

erenalisen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.0.1
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Poco X3 Pro kullanıyorum 128e6 miui12.5 güncellemesinden sonra cidden oyunlarda arayüzde vs fps drop dediğimiz ani fps düşüşleri yaşamaya başladım telefonum 3 haftalık ve hiç yere bile düşmedi sorun yazılımsal mıdır donanımsal mı yardımcı olun lütfen çok canımı sıkmaya başladı miui 12 de oyunlarda 60fps sabit oynarken miui 12.5 geldikten sonra 55-60 fps arasında ani fps düşüşleri oluyor ve telefon ısınıyor ne yapmam gerekiyor donanımsal bir sorun olacağını zannetmiyorum güncellemeden sonra oluştu çünkü

erenalisen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
14
Bende de aynı sorun var ama ısınma sorunu şöyle söyleyeyim 3 saat pubg oynadığımda hızlı şarjda ısındığı kadar ısınıyor aşağı yukarı
Telefon çabuk ısınmaya başlıyor bende sorun o birde arayüzde ani takılmalar oluyor ama bazı uygulamalarda sıfır sıkıntı 120hz şeklinde çalışıyorlar falan anlamadım gitti adam akıllı yapmamışlar güncellemeyi umarım diğer güncellemede düzelir bu sorunlar sanırsam yazılımda değişikliğe gitmişler miui 12 de ki gibi işlemci tam performans çalışmıyor oyunlarda falan arada bir performans düşürüyor pil dengesini korumak için bu da ani FPS düşüşlerine sebebiyet veriyor herhalde çünkü oyuna başlıyorum 60 FPS sabit oynuyorum arada birden düşüyor sonra tekrar 60 FPS sabitleniyor telefonun gücü var ama yazılım sağolsun o gücü engelliyor arada bir

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Bhll

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Behlül
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
15
Telefon çabuk ısınmaya başlıyor bende sorun o birde arayüzde ani takılmalar oluyor ama bazı uygulamalarda sıfır sıkıntı 120hz şeklinde çalışıyorlar falan anlamadım gitti adam akıllı yapmamışlar güncellemeyi umarım diğer güncellemede düzelir bu sorunlar sanırsam yazılımda değişikliğe gitmişler miui 12 de ki gibi işlemci tam performans çalışmıyor oyunlarda falan arada bir performans düşürüyor pil dengesini korumak için bu da ani FPS düşüşlerine sebebiyet veriyor herhalde çünkü oyuna başlıyorum 60 FPS sabit oynuyorum arada birden düşüyor sonra tekrar 60 FPS sabitleniyor telefonun gücü var ama yazılım sağolsun o gücü engelliyor arada bir

60 hz denedin mi oyunlarda? Ben hiç 120 olarak oynamadım belki 120hz seçersem bende de olabilir ama şu gerçek ki güncelleme iyi gelmedi..

Oyla:

erenalisen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
14
60 hz denedin mi oyunlarda? Ben hiç 120 olarak oynamadım belki 120hz seçersem bende de olabilir ama şu gerçek ki güncelleme iyi gelmedi..
60hz denemedim hiç ama zaten o oyuna girince kendi düşürüyor benim dediğim oyunun içinde ki oyun performansı ekranında sorun yok oyunda oynarken 4 5 dk da bir defa falan fps 60 da iken 55 e düşüyor tekrar 60 a geri geliyor telefonun gücü yetiyor zaten en düşük ayarlarda oynuyorum oyunların hepsini ama yazılım sayesinde sağolsun fps düşüyor

Oyla:

erenalisen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
14
Aynen öyle hocam hiç iyi gelmedi eğer birdahaki güncellemede düzeltmezlerse sanırsam ben miui 12 ye geri döneceğim miui 13 gelene kadar 12.5 kullanmayacağım veya düzelene kadar

Oyla:

Bhll

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Behlül
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
15
60hz denemedim hiç ama zaten o oyuna girince kendi düşürüyor benim dediğim oyunun içinde ki oyun performansı ekranında sorun yok oyunda oynarken 4 5 dk da bir defa falan fps 60 da iken 55 e düşüyor tekrar 60 a geri geliyor telefonun gücü yetiyor zaten en düşük ayarlarda oynuyorum oyunların hepsini ama yazılım sayesinde sağolsun fps düşüyor

Anladım hocam umarım yeni bir güncelleme yayınlanır

Oyla:

Bhll

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Behlül
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
15
Bende de küçük küçük droplar girmeye başladı sizce önceki güncellemeyi mi indirmeli format mı atılmalı?

Oyla:

erenalisen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
14
Bende de küçük küçük droplar girmeye başladı sizce önceki güncellemeyi mi indirmeli format mı atılmalı?
Hocam ben miui 12 ye geri dönmeyi düşünüyorum döneceğim de bence mu flash tool ile döneceğim

Oyla:

Bhll

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Behlül
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
15
Hocam ben miui 12 ye geri dönmeyi düşünüyorum döneceğim de bence mu flash tool ile döneceğim

Benim cihaz romlu değil ama dönmek şart gibi oldu dokunmatik hassasiyeti de düştü gibi hissediyorum

Oyla:

erenalisen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
14
Benim cihaz romlu değil ama dönmek şart gibi oldu dokunmatik hassasiyeti de düştü gibi hissediyorum
Nasıl romlu değil ? Miui 12.5 kullanmıyor musunuz ?

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Aşırı ısınma problemi bende de oluyor. Az önce bootloader'ı açtım, twrp kurdum. şimdi 1er gün elite rom, one os ve eu romları kurup deneyeceğim.

Oyla:
Üst Alt