Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımPoco X3 Pro kullananlar varsa Yardım etsin lütfen
Poco X3 Pro kullanıyorum 128e6 miui12.5 güncellemesinden sonra cidden oyunlarda arayüzde vs fps drop dediğimiz ani fps düşüşleri yaşamaya başladım telefonum 3 haftalık ve hiç yere bile düşmedi sorun yazılımsal mıdır donanımsal mı yardımcı olun lütfen çok canımı sıkmaya başladı miui 12 de oyunlarda 60fps sabit oynarken miui 12.5 geldikten sonra 55-60 fps arasında ani fps düşüşleri oluyor ve telefon ısınıyor ne yapmam gerekiyor donanımsal bir sorun olacağını zannetmiyorum güncellemeden sonra oluştu çünkü
Poco X3 Pro kullanıyorum 128e6 miui12.5 güncellemesinden sonra cidden oyunlarda arayüzde vs fps drop dediğimiz ani fps düşüşleri yaşamaya başladım telefonum 3 haftalık ve hiç yere bile düşmedi sorun yazılımsal mıdır donanımsal mı yardımcı olun lütfen çok canımı sıkmaya başladı miui 12 de oyunlarda 60fps sabit oynarken miui 12.5 geldikten sonra 55-60 fps arasında ani fps düşüşleri oluyor ve telefon ısınıyor ne yapmam gerekiyor donanımsal bir sorun olacağını zannetmiyorum güncellemeden sonra oluştu çünkü
hayır hiç çizilmedi hocam ya bende sadece kendimde var sanıyordum evet telefonla konuşurken bile ısınıyor telefon sizde de dimi miui12.5 geldikten sonra arayüzde 120hz kullanmama rağmen sanki fps düşüyor falan mesela wild rift oynuyorum normalde miui 12 de 60fps sabit oynadığım oyun 55 fps lere düşüyor takım savaşına girince aslında hiç böyle olmuyordu ve harbiden fazla ısınıyor bende sanmıştım benim telefonuma mı bişey oldu diye çünkü daha 3 haftalık yeni aldım hocam sizde de bu şekilde kasmalar aniden fps düşmeleri oluyor herhalde oyunlarda
Hocam yani içerisinde bu kadar güçlü işlemci var 3500 tl para verip alıyoruz telefona gözümüz gibi bakıyoruz hasar vermiyoruz donanımı zarar görmemesine rağmen bir tane güncelleme ile bu kadar güçlü telefonu nasıl bu hale getiriyorlar anlamıyorum umarım düzeltirler sıvı soğutması olan telefon 45 derece ısınıyor güçlü olsa bile oyunlarda kasıyor aniden fps düşüyor birde fps düşmesi şöyle kafasına göre düşüyor bazen olmuyor bazen düşüyor devamlı olsa dicem ki bu telefonun bu oyunu oynatmaya gücü yetmiyor derim ama arada bir canı istiyormuş gibi fps düşüyor aniden umarım düzelir ya
bu arada hocam sorunların tamamının sebebini buldum ısınma yüzünden miui 12 de ısınma çok az oluyordu miui12.5 ile ısınma baya arttı ve işlemci performansını aşırı düşürüyor bunu nasıl anladın derseniz 3dmark diye bir test var google playdan indirin telefon ısınmış halde iken puanı çok düşük çıkıyor testte ama biraz soğumasını bekleyince yüksek çıkıyor umarım ısınma sorununu hallederler yoksa tehlikeli
Yani hocam bu ani FPS düşüşleri falan sizde de var sanırsam yoksa söyleyin lütfen telefon aşırı ısınıyor bu miui 12.5 ile ben umitliydim birde güçlü bir telefona sahibiz donanımsal açıdan ama adamlar bir tane güncelleme ile telefonun içine etmeyi nasıl başardılar bilmiyorum cidden eskiden rahat rahat oynadığım oyunlar şimdi aniden FPS düşerek oynuyorum falan hani desem ben bir hasar verdim telefona da böyle oldu o da değil bir defa bile düşmedi zaten kalın ve ağır bir telefon hasar alması biraz zor eğer gökdelenden düşmüyorsa anlamadım gitti ya sizde durum nasıl şarj dışında ?
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi