Soru Poco X3 Pro kapandı ve açılmıyor

Doktor35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Benim de aynısı olmuştu. İstanbul'a gönderdim yapamadılar. Hatta günahını almayayım ama sanırım parmak izi sensörüne de çöktüler orda. Ancak, İzmir'de bir tanıdığa anlattım durumu gönder bakalım dedi ve şu an ondan yazıyorum. Tabi tekrarlayabilir tekrar çok ısınırsa dedi. Yaptırdıktan sonra ağır bir oyun yüklemedim. 2. telefon olarak kullanıyorum. Sosyal medya, internet vs. kullanırken sıkıntı olmuyor.
Hocam bana da atabilir misin özelden

Emiroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
.
Konular
1
İstanbul'da da var. 2500 TL 'ye yapıyor. YouTube den buldum, tamir ettirenler var. Kötü yoruma rastlamadım. Yaptıranlar çok memnun.
Kendisine yazın ben de telefonum bozulduğunda ulaştım, öncesinde farklı yerlere gösterdiğim için başkasının açtığı telefona garanti veremem dedi. Farklı yere baktırdıysanız boşa kargo parası ödemeye lüzum yok bence.

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
17
Ben yaptırdım 10 gündür kullanıyorum. Hatta şu an Poco X3 Pro dan yazıyorum.

Emiroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
.
Konular
1
Ben yaptırdım 10 gündür kullanıyorum. Hatta şu an Poco X3 Pro dan yazıyorum.
Bahsettiğiniz kişi mi yaptı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende sorun zaten farklı farklı şeylere dönüştü. Başta cihazın ekranı siyah ama ses var cihaz çalışıyor hatta kurcalayarak birilerini falan aradım sadece görüntü yoktu. Birine verdim baktı etti aldım cihazı bu sefer şarja takınca bataryanın üstünde çarpı simgesi çıkıyor açılmıyor logodan sonrası gelmiyor falan. Sonra o abiye sordum başkası açtıysa garanti veremem dedi. Gidiş geliş ve tespit ücreti vs derken 1000-1500 civarı tutacaktı ki bu da durduk yere verilmez diye düşündüm. Cihazı alacağım zaman herkes övüyordu kimse problemden bahsetmiyordu sorunu yaşadım aradığım gibi patır patır dökülmeye başladı ben anlamadım ne biçim alet yapmışlar.

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
17
Evet bahsettiğim kişiye yaptırdım. Hiçbir sıkıntı sorun yok. Memnunum.

Üst Alt