Yardım Poco X3 pro kapandı, açılmıyor

Joschie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
normal sürüm
Telefon Modeli
Poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
An itibarıyla poco x3 pro siyah ekran olup kapandı ve power ve ses tuşları ile tepki vermiyor. USB ile pc bağladığımda bağlantı sesi çıkıyor ve aygıt yöneticisinde şu şekilde gözüküyor: QUSB_BULK_CID:0404_SN:1EA96CBB
Mahalle arası servise versem yapabilir mi yoksa bu işlere bakan bildiğiniz kişiler var mıdır ? En azından telefonu açıp ihtiyacım olanları alsam bir şekilde belki o da yeter.
Bütçem şimdilik pek olmadığı için yeni telefon bakamayacağım...

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhaba,
An itibarıyla poco x3 pro siyah ekran olup kapandı ve power ve ses tuşları ile tepki vermiyor. USB ile pc bağladığımda bağlantı sesi çıkıyor ve aygıt yöneticisinde şu şekilde gözüküyor: QUSB_BULK_CID:0404_SN:1EA96CBB
Mahalle arası servise versem yapabilir mi yoksa bu işlere bakan bildiğiniz kişiler var mıdır ? En azından telefonu açıp ihtiyacım olanları alsam bir şekilde belki o da yeter.
Nasıl oldu? Rom yüklerken mı oldu? Yoksa kendi kendine mi?

Oyla:

Joschie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl oldu? Rom yüklerken mı oldu? Yoksa kendi kendine mi?
hiç bir şey yapmadım, normal şekilde kullandığım bir telefon. son 2 aydır nadiren ekran gidip geliyordu hızlı bir şekilde hemen düzeliyordu. şimdi tamamen gitti.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
kronik işlemci arızası bu. Bu modellerin çoğunda görülür. işlemci kalıplanınca geçici olarak düzelebilir. Yine tekrar eden bir arızadır.

Oyla:

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Merhaba,
Kardeşim bende de var X3 pro. Benimde sizdeki gibi kapanmıştı durup dururken. Eğer hiç ellenmediyse telefona , yani açılıp kurcalanmadıysa tamiri mümkün. Çünkü ben yaptırdım. 5 -6 aydır kullanıyorum. Sıkıntı yok.

Oyla:

Joschie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bende de var X3 pro. Benimde sizdeki gibi kapanmıştı durup dururken. Eğer hiç ellenmediyse telefona , yani açılıp kurcalanmadıysa tamiri mümkün. Çünkü ben yaptırdım. 5 -6 aydır kullanıyorum. Sıkıntı yok.
tavsiye ettiğin bir yer varmı? bir tamirciye getirdim ama yapmadı. sen bunu kendi servisine getir hiç açılmamış dedi. biz açıp da farklı maaliyet felan cıkarırr gibi şeyler dedi

Oyla:

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
İstanbul'da Cbn İletişim (Osman Çoban) var. Youtube'de tamir videoları var. Oradan telefon nosundan WhatsApp üzerinden iletişime geç. Sorununu telefon modelini yaz.Sana fiyat verir adresine kargoyla gönderirsin.Tamirden sonra İbanına ödeme yaptıktan sonra kargoyla sana geri gönderiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul'da Cbn İletişim (Osman Çoban) var. Youtube'de tamir videoları var. Oradan telefon nosundan WhatsApp üzerinden iletişime geç. Sorununu telefon modelini yaz.Sana fiyat verir adresine kargoyla gönderirsin.Tamirden sonra İbanına ödeme yaptıktan sonra kargoyla sana geri gönderiyor.
Ayrıca telefonun sıfırlanmıyor. İçindeki bilgilerin, fotoğrafların ve verilerine hiçbir şey olmadan tamir edip sana gönderiyor.

Oyla:
Üst Alt