- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Meslek
- Sağlıkçı
- Konular
- 8
Dostlar, elimde Poco X3 Pro var ve cihazımdan da performansında gayet memnunum 256 GB ile mükemmel cihaz benim için. Lakin yüksek dozda ısınma sorunundan muzdarip. Kendisine ısınmaması için neler yapabilirim. (Root, sökerek işlem yapma "tecrübem var", kernel v.s) her tür garantili güzel yöntemleri önerebilirsiniz ve kalın şeffaf yüzüklü kılıflar var kenarları renkli sadece o kılıflardan alıcam ve spigen qc 3.0 33w şarj aleti alıcam bu ikiside ısınmayı tetiklermi? Özellikle şarj aleti 33w turbo charge verirse ısıtıp bozarmı cihazı. Cihaz şuan canavar gibi hiçbir bozulma belirtisi yok ısınınca tüm oyunlar sabit 60FPS altına düşmüyor. Ben yinede 15dk oynar kapatırım ve cihazı mermere koyarım ki soğusun. Dediğim gibi şarj aleti özellikle çok lazım bana ve mi turbo charge verirse sağlam cihaz 4 senedir bozarmı durduk yere. Şimdiden çok teşekkürler. Bu arada konuları araştırdım ama istediğim cevaplar yoktu tek bir konuda hepsini toplayalım istedim. Hemde diğer cevap bulamayan arkadaşlarda yaralanabilir verimli bir şekilde. Bende bildiklerimi anlatırım söylerim bu sayede güzel bi konu olmuş olur.