Yardım POCO X3 Pro IMEI Kayıt Dışı Sorunu

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
HepsiBurada'dan birkaç gün önce elime ulaşan POCO X3 Pro'nun IMEI'sini kontrol etmek istedim ve sonuç olarak 2. IMEI'si kayıtlı ama 1. IMEI'si kayıt dışı olarak gözüküyor ve telefonun kutusunun içinde Xiaomi Türkiye Garantili belge vardı. Bu konuda ne yapmalıyım tüketici hakkı olarak normalde 2 IMEI'nin de kayıtlı olması gerekmiyor mu? Benim bunun için HepsiBurada'ya talepte veya şikayette bulunma hakkım var mı?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
HepsiBurada'dan birkaç gün önce elime ulaşan POCO X3 Pro'nun IMEI'sini kontrol etmek istedim ve sonuç olarak 2. IMEI'si kayıtlı ama 1. IMEI'si kayıt dışı olarak gözüküyor ve telefonun kutusunun içinde Xiaomi Türkiye Garantili belge vardı. Bu konuda ne yapmalıyım tüketici hakkı olarak normalde 2 IMEI'nin de kayıtlı olması gerekmiyor mu? Benim bunun için HepsiBurada'ya talepte veya şikayette bulunma hakkım var mı?
Var

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam piyasa fiyatı altına cihazlar nette hep yurt dışı inşallah sonuç çıkar mahkemeden
Evet yurtdışından getirilip sonradan kayıt ediliyor ve tek IMEI kaydedilmiş o yüzden ben de yetkililere yazdım

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Tüketici hakları mahkemesine vermeden evvel eğer 14 günlük iade süresini doldurmadıysanız koşulsuz iade hakkınız var. Hiçbir gerekçe sunmadan beğenmedim diyerek iade edebilirsiniz. Bu sizin yasal hakkınız.

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
11
Hocam kayıt dışımı yoksa kayıt bulunamadı mı yazıyor ? Yani kayıt dışı tespit edilen imei yaziyorsa sıkıntı ama kayıt bulunamadı yazıyor ise henüz sisteme girmemiştir, sim kart takın kayitsiz gordugunuz yuvaya 1-2 güne sistem tanır orda kayıtlı olduğunu görürsünüz eğer kaydında sorun olmamışsa, olmazsa eğer aldığınız yere bildirin imei kaydını yaparlar hemen. Çok basit onlar için kayit işi, btk'ya bildirip hemen hallederler.

Son düzenleme:
Üst Alt