Soru Poco X3 pro için en iyi custom ROM

yigkikt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
İphone 8
Konular
6
Bootloader kilidimin açılmasını beklerken sormak istedim. Pixel Experience kullanmak istiyorum lakin şarjın hızlı bittiğine dair şeyler okudum ve biraz tedirgin oldum. Pixel Experience tam anlamıyla aradığım deneyimi sağlayan bir rom. Pil süresi ile ilgili bilgiler doğru mudur veya Pixel Experience yerine bunu kullan diyeceğiniz bir rom var mıdır? Bir de ben şuan miui içinde gcam kullanıyorum Pixel Experience yüklersem gcam otomatik olacak mı yoksa yine ayrı olarak kurup config mi atmam gerekecek?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Herkes bir rom önerir kendin dene gör, pixel i kur bi kullan sevmezsen değiş, gcam sorusu için de evet ayrı kurulum yapıp config atacaksın

cpr87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hulig
Cihazım
X3 pro
Konular
1
Bu rom ile MIUI yeninden başlatma sorunu çözülür mü

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Bu rom ile MIUI yeninden başlatma sorunu çözülür mü
Hocam sorun donanımsal ise çözüm olmaz. Sorunun nereden (yazılımsan veya donanımsal) olduğunu anlamak için deneyebilirsiniz verilerinizi yedek almayı unutmayın. Yurt içi cihaz ise direkt fabrika ayarlarına sıfırlayın uğraşmayın o kadar.

cpr87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hulig
Cihazım
X3 pro
Konular
1
Hocam sorun donanımsal ise çözüm olmaz. Sorunun nereden (yazılımsan veya donanımsal) olduğunu anlamak için deneyebilirsiniz verilerinizi yedek almayı unutmayın. Yurt içi cihaz ise direkt fabrika ayarlarına sıfırlayın uğraşmayın o kadar.
Defalarca sıfırlama yaptım ama çözüm yok. Ara ara bu sorun tekrarlıyor. Anakart falan yanar diye korkuyorum. Isınma falan da oluyor. Isınmaması için Rom değişimi yapmayı düşünüyorum

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Defalarca sıfırlama yaptım ama çözüm yok. Ara ara bu sorun tekrarlıyor. Anakart falan yanar diye korkuyorum. Isınma falan da oluyor. Isınmaması için Rom değişimi yapmayı düşünüyorum
O zaman donanım ile alakalıdır hocam.

Üst Alt