Soru POCO X3 Pro için batarya değişimi yapılabiliyor mu?

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
POCO X3 Pro telefonumun pil sağlığı 2 yıl içerisinde maalesef mahvolmuş durumda. 5160 mAh batarya şu an 3531 mAh olarak çalışıyor aşındığı için. Sorum gayet açık. Orijinal batarya değişimi yapılabiliyor mu bu telefona? Deji batarya önermeyin lütfen.

Sypreus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
Xiaomi neden batarya konusuny bu kadar zorlaştırmış ki acaba? Normalde batarya eskiten biri değilimdir ama KYK yurtlarında internet kullanılamıyor ben de telefonuma, mobile ve hotspota abanmıştım. Telefonum o yüzden mahvoldu. 5160 mAh batarya 3531 mAh kapasiteye gerilemiş. Hatta belki şişmiş de olabilir bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deji gibi 3-6 ay sonra ani kapasite düşüşleri oluyor mu? Rastladınız mı hiç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zorla bulabildim ama hem sevk etmiyorlar hem de 6000 mAh olduğu iddia ediliyor. Ancak telefonumun asıl kapasitesi 5160 mAh. Güven vermedi pek.
Hocam Xiaomi 4 yıllık cihaza yedek batarya üretmeye devam edecek kadar prestijli bir şirket değil, ayrıca paylaştığınız batarya X3 NFC bataryası. X3 Pro'nun bataryası BN57 seri nosuyla bilinir, buna dikkat etmelisiniz.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Hocam Xiaomi 4 yıllık cihaza yedek batarya üretmeye devam edecek kadar prestijli bir şirket değil, ayrıca paylaştığınız batarya X3 NFC bataryası. X3 Pro'nun bataryası BN57 seri nosuyla bilinir, buna dikkat etmelisiniz.
BN57 olduğunu biliyorum hocam ancak X3 yazmışlar sadece. Onun haricinde F1 var ama o zaten uygun değil. Bir tek bu var.

Oyla:

Sypreus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
BN57 olduğunu biliyorum hocam ancak X3 yazmışlar sadece. Onun haricinde F1 var ama o zaten uygun değil. Bir tek bu var.
Hocam başka telefonun bataryasını almayın kendi cihazınıza uygun olanı alın ayrıca neden internet üzerinden alıyorsunuz ki yakındaki telefonculara haritalardan bakın arayıp markasını, kalitesini vs. sorun ona göre yaptırın.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Hocam başka telefonun bataryasını almayın kendi cihazınıza uygun olanı alın ayrıca neden internet üzerinden alıyorsunuz ki yakındaki telefonculara haritalardan bakın arayıp markasını, kalitesini vs. sorun ona göre yaptırın.
Alacağımdan değil hocam. Sadece ortalama bir fiyat almaya çalışıyordum. Tabi ki internetten batarya almaya kalkmam Deji almadığım sürece.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
21
POCO X3 Pro telefonumun pil sağlığı 2 yıl içerisinde maalesef mahvolmuş durumda. 5160 mAh batarya şu an 3531 mAh olarak çalışıyor aşındığı için. Sorum gayet açık. Orijinal batarya değişimi yapılabiliyor mu bu telefona? Deji batarya önermeyin lütfen.
Çıkma batarya bulabilirsin piyasada x3 pro çok var illa ki çıkma batarya bulursun letgo sahibinden ben öyle yapardım yan sanayi ürün alma muadil de alma.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Çıkma batarya bulabilirsin piyasada x3 pro çok var illa ki çıkma batarya bulursun letgo sahibinden ben öyle yapardım yan sanayi ürün alma muadil de alma.
Güvenilir olur mu ki acaba hocam? Şimdi durduk yere kazıklanmayalım hani.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Hocalarım 2 adet site buldum. Çiçeksepetindeki yorum olumlu gibiyidi. Linkini veriyorum.

Bir de şöyle bir site var.

Bu iki site de güvenilir midir? Ne dersiniz?

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
21
Güvenilir olur mu ki acaba hocam? Şimdi durduk yere kazıklanmayalım hani.
Çıkma bataryanın neyine güvenmeyeceksin anlamadım sadece eski olabiliyor bazıları poco X3 pro sıkıntılı telefon bence satıp başka telefon al.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Çıkma bataryanın neyine güvenmeyeceksin anlamadım sadece eski olabiliyor bazıları poco X3 pro sıkıntılı telefon bence satıp başka telefon al.
Şu an için satıp yeni alacak durumum yok ve AOSP + kernel sonrası telefondan çok memnun olmaya başladım. Depolaması hızlı, kızılötesi var, pil kapasitesi normalde iyi, kamerası istediğim seviyede, hoparlör kalitesi iyi, performansı ise gayet yerinde. Üstelik 120 Hz ekranı ve her türlü ROM'un rahat bulunabilirliği de cabası. Böyle orta karar iyi bir telefonun aynısını bulabileceğimi sanmıyorum.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
21
Şu an için satıp yeni alacak durumum yok ve AOSP + kernel sonrası telefondan çok memnun olmaya başladım. Depolaması hızlı, kızılötesi var, pil kapasitesi normalde iyi, kamerası istediğim seviyede, hoparlör kalitesi iyi, performansı ise gayet yerinde. Üstelik 120 Hz ekranı ve her türlü ROM'un rahat bulunabilirliği de cabası. Böyle orta karar iyi bir telefonun aynısını bulabileceğimi sanmıyorum.
Yani kronik sorunlu işlemci yakıyor anakart sorunu var bataryası patlıyor belki görmüşsündür sıkıntılı telefon bence şans işi bende de vardı sattım kroniği çok 12 pro 5g aldım çok memnunum bence sen de değiştirmelisin iyi günler.

Oyla:
Üst Alt