HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.5.0 A15

Ghaneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
Elite Rom ücretli hocam. Mirza çok nadir ücretsiz Lite sürüm çıkarıyor, onda da bir çok özellik kısıtlanmış şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunun kernel'den kaynaklı olduğunu düşünerek farklı kerneller denedim. Bu sefer hızlı şarj özelliği gitti. Bu romu yeniden kurmadan geliştirici HydraOS diye bir A14 sürüm yayınladı yeni. Bir de onu kontrol edeceğim bu sorunlar var mı diye
Bekliyorum bu tepki vermemesi çok can sıkıcı
Arayan insanlar ulaşmasa hadi neyse çalıyor gözüküyor

Bende karnel olduğunu düşünmüştüm senin deneyip bilgi vermen çok güzel oldu teşekkürler

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21

konudaki son sürüm kerneli ve helios denedim... Siyah ekranla ilgili bir gözlem yapamadan hızlı şarj özelliği gittiği için HydraOs'a geçiş yaptım. Onda da takvim, hava durumu, hesaplayıcı ile uygulamalar türkçe değil... Apk olarak global sürümleri yüklendiğinde uygulamalar çalışmıyor. Telefonu resetledim güvenli mod'a attı. Şimdi tekrar HyperArt'a dönüyorum

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5

konudaki son sürüm kerneli ve helios denedim... Siyah ekranla ilgili bir gözlem yapamadan hızlı şarj özelliği gittiği için HydraOs'a geçiş yaptım. Onda da takvim, hava durumu, hesaplayıcı ile uygulamalar türkçe değil... Apk olarak global sürümleri yüklendiğinde uygulamalar çalışmıyor. Telefonu resetledim güvenli mod'a attı. Şimdi tekrar HyperArt'a dönüyorum

Dün 2 kez daha oldu, birisinde şarj 70 üzeri diğerinde tam 30du. HyperArt asıl roma da güncelleme gelmemiş o yüzden port yapamıyor geliştirici, henüz fix de yok. Romu ilk yüklediğimde ksu için 2 farklı kernel denemiştim, birisinde bootlopa düşmüştü, diğerinde de ekranda yeşil pembe değişik çizgiler çıkmaya başlamıştı ondan sonra da kernelle uğraşmadım. Tekrar deneyim bakalım, hızlı şarj sorunu olursa aynı geliştiricinin kanalında birkaç kez hızlı şarj modülüne denk gelmiştim ona bakarız. Romda ayarlarda kernel bilgisi yazmıyor fakat geliştiricinin yazdığına göre A15 romlarda ve en son bahsettiğiniz HydraOS'ta anymore kullanıyormuş. Helios'u denemeye gidiyorum bakalım, birkaç günlük kullanımda belli olur sanırım.

Helios yine bootlopa düşüyor, ksu-nonksu ikisi de aynı. Anymore son sürümü yükledim, Ascend 01122024.

Son düzenleme:

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Ön kameraya gecince kapanıyor bunun çözümü varmı acaba yada başka bir uygulama önerisi olan varmı

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Dün 2 kez daha oldu, birisinde şarj 70 üzeri diğerinde tam 30du. HyperArt asıl roma da güncelleme gelmemiş o yüzden port yapamıyor geliştirici, henüz fix de yok. Romu ilk yüklediğimde ksu için 2 farklı kernel denemiştim, birisinde bootlopa düşmüştü, diğerinde de ekranda yeşil pembe değişik çizgiler çıkmaya başlamıştı ondan sonra da kernelle uğraşmadım. Tekrar deneyim bakalım, hızlı şarj sorunu olursa aynı geliştiricinin kanalında birkaç kez hızlı şarj modülüne denk gelmiştim ona bakarız. Romda ayarlarda kernel bilgisi yazmıyor fakat geliştiricinin yazdığına göre A15 romlarda ve en son bahsettiğiniz HydraOS'ta anymore kullanıyormuş. Helios'u denemeye gidiyorum bakalım, birkaç günlük kullanımda belli olur sanırım.

Helios yine bootlopa düşüyor, ksu-nonksu ikisi de aynı. Anymore son sürümü yükledim, Ascend 01122024.
Gün içinde tekrar oldu, eve geçince biraz daha uğraşırım, log alabilirsem incelemeye çalışırım olmazsa da EvoX'e A15 gelmişken oraya geçebilirim. Arama gelince en azından bilekliğe bildirim falan gelse yine güncelleme gelene kadar idare edebilirdim ama hiç düşmüyor.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Gün içinde tekrar oldu, eve geçince biraz daha uğraşırım, log alabilirsem incelemeye çalışırım olmazsa da EvoX'e A15 gelmişken oraya geçebilirim. Arama gelince en azından bilekliğe bildirim falan gelse yine güncelleme gelene kadar idare edebilirdim ama hiç düşmüyor.
10-12 günde 1 kez yaşadım ben sadece. Bir daha olmadı hiç. Hyperos güncel sürümlerde alternatifi yok şu an için mecbur devam ediyorum

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Kurmamistim kurmadan önce potre ön kamera çalışmıyordu kurdum şimdi hepsi çalışmaz oldu :)
İlk mesajdaki kamera ayarını yapıp fix dosyasını yükleyince çalışıyor. 3 kere denedim. Çözüm bu şekilde

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Kamera ayarları yapiliydi zaten ama bilemedim şimdi ne yapmam gerek suanki ayarlarda ilk ayarlar kısmı yok
İlk mesajdaki kamera ayarını yapıp fix dosyasını yükleyince çalışıyor. 3 kere denedim. Çözüm bu şekilde

Üst Alt