Sohbet Poco X3 Pro Evofone Servis Deneyimi (Güncelleme)

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Cihazı servise vermiştim 2 hafta önce bugün cihaz servisten geldi batarya vs değişmiş ben cihazı batarya değişimi ahize ve hoparlör temizliği + cihazın sağ ust kısmında hafif bir darbesi vardı onların onarımı için gönderdim sadece yapılan tek işlem batarya değişimi :)

Cihazı babama hediye almıştım ben babam az önce geldi bütün herşeyi öncesinde mailini girerek kurdum hat takmak kaldı geriye gel Görki hattı taktigimda hattı görmüyor sim yerine bastırınca hattı görüyor bırakınca şebeke gidiyor bu nasıl bir hizmettir ya okadar para veriyoruz garantili cihaz olsun sorun yaşarsak garantisine guveniriz vs diye ama gelinen süreç tam bir fiyasko babama mahcup oldum sizlere tavsiyem cihaz gönderimi yaparken birdaha düşünün dostlar ben yarın birgünümü buna ayırıp bizzat servisine kendim götürücem

Güncelleme
Cihazı servise vermiştim bizzat kendim götürdüm Kağıthane evofone servisine bugün geldi servisten sim sorunu ahize hoparlörler temizliği vs herşeyi yapılarak gönderildi bu sefer 1 gün geç geldi sebebi evofone sitesindeki görüştüğüm Emre ismindeki temsilciyi serviste gördüm kendisine cihazı verdikten sonra kendisininde bizzat test edip öyle gönderilmesini istedim ve dediğim gibi oldu

Son düzenleme:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Batarya konusuna falan bir şey diyemem ancak temizlik ve darbe onarimi icin garantiye cihaz yollanmaz hocam. Kaldi ki darbeli cihazi genel olarak garanti kapsamina almazlar zaten. Ahize ve hoparlor kirlenmesi kullanici kaynakli problem.

Diger sorun icin gecmis olsun, umarım çözerler ancak masraflarinizi karşılatmak icin giderseniz eliniz boş dönersiniz. Yasal yollar ile hakkinizi arayin, iyi forumlar. :)

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Batarya konusuna falan bir şey diyemem ancak temizlik ve darbe onarimi icin garantiye cihaz yollanmaz hocam. Kaldi ki darbeli cihazi genel olarak garanti kapsamina almazlar zaten. Ahize ve hoparlor kirlenmesi kullanici kaynakli problem.

Diger sorun icin gecmis olsun, umarım çözerler ancak masraflarinizi karşılatmak icin giderseniz eliniz boş dönersiniz. Yasal yollar ile hakkinizi arayin, iyi forumlar. :)
acayip sinir oldum hocam ya böyle rezillik olmaz ya ahize ve hoparlörü'de elleri deymişken yapsınlar dedim yapmamışlar

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Ben genpaya bakım ve ekran değişimi için cihazı göndermiştim fakat telefon geldiğinde sizin dediğiniz sorunların hiç birisi yoktu. Telefon gayet servis görmemiş gibi yapılmış tertemizdi ve memnunum servisinden .

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Bataryayı ücretsiz mi değiştirmişler? Eğer öyleyse helal olsun evoya çok ciddi ilerlemişler. Cihazda darbe olduğunu söylüyorsunuz. Normal şartlarda bu cihazın garanti dışına alınması ve batarya değişiminin ücretli olması gerekirdi.

Temizlik konusunda ise... Okumamış varsayıp cevap yazmayacaktım ama... Ayıptır yahu orada çalışan teknisyen de insan. Sizin kulak kirinizi, tükrüğünüzü temizlemek zorunda mı... "Elleri deymişken" yazmışsınız bir de. Her şeyden önce arıza olmadığı için hijyen kuralları nedeniyle böyle bir işlem yapması yasak. Nerde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bu lokantadaki garsona nasıl olsa tuvalet temizliği de yapılıyor burada gel taharetimi de sen hallet demek gibi. Sizden istense böyle bir şey yapar mısınız? Okurken ben utandım.

SIM kart arızası siz göndermeden önce var mıydı yoksa gönderdikten sonra mı oldu?

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Bataryayı ücretsiz mi değiştirmişler? Eğer öyleyse helal olsun evoya çok ciddi ilerlemişler. Cihazda darbe olduğunu söylüyorsunuz. Normal şartlarda bu cihazın garanti dışına alınması ve batarya değişiminin ücretli olması gerekirdi.

Temizlik konusunda ise... Okumamış varsayıp cevap yazmayacaktım ama... Ayıptır yahu orada çalışan teknisyen de insan. Sizin kulak kirinizi, tükrüğünüzü temizlemek zorunda mı... "Elleri deymişken" yazmışsınız bir de. Her şeyden önce arıza olmadığı için hijyen kuralları nedeniyle böyle bir işlem yapması yasak. Nerde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bu lokantadaki garsona nasıl olsa tuvalet temizliği de yapılıyor burada gel taharetimi de sen hallet demek gibi. Sizden istense böyle bir şey yapar mısınız? Okurken ben utandım.

SIM kart arızası siz göndermeden önce var mıydı yoksa gönderdikten sonra mı oldu?
Kesinlikle doğru bu arada ve serviste bence sim kart yuvasına çöküp arıza yaptıracak hali yok . Yorumlara bakarak bence kullanıcı hatası diyebiliriz çünkü telefon zaten özenle kullanılmamış belli ve sim kart tepsisinin olduğu yer belki de dayanmada son noktadaydı ve orda serviste farkedilmeden sonunu da gördü

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Normalde darbe almış diye garantiden çıkartıyorlar cihazı ama sizin cihazın gene bataryası sıfırıyla değiştirilmiş. Ahize ve hoparlör temizliğini her servis yapmıyor bu arada buda zaten arkadaşların dediği gibi kullanıcı kaynaklı bir durum sayılıyor. Sim kart arızası gönderdikten sonra olduysa durumu anlatıp tekrar gönderim sağlayın dilerseniz. Şu durumda objektif yaklaşırsak memnuniyet açısından gereken yapılmışsa benziyor Evo tarafından. Yoksa sağ tarafta ezik var, soyuk var küçük çatlak var diye birçok kişinin cihazı garanti dışı sayılıyordu bazı servisler tarafından.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Normalde darbe almış diye garantiden çıkartıyorlar cihazı ama sizin cihazın gene bataryası sıfırıyla değiştirilmiş. Ahize ve hoparlör temizliğini her servis yapmıyor bu arada buda zaten arkadaşların dediği gibi kullanıcı kaynaklı bir durum sayılıyor. Sim kart arızası gönderdikten sonra olduysa durumu anlatıp tekrar gönderim sağlayın dilerseniz. Şu durumda objektif yaklaşırsak memnuniyet açısından gereken yapılmışsa benziyor Evo tarafından. Yoksa sağ tarafta ezik var, soyuk var küçük çatlak var diye birçok kişinin cihazı garanti dışı sayılıyordu bazı servisler tarafından.
Hocam cihazı göndermeden önce Boyle bir sorun yoktu geldikten sonra oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman bana demesin evofone yetkilisi cihazda yapılmasını istediğiniz şeyleri belirtin diye madem temizlenmeyecek ozaman neden cihazı göndermeden önce belirtmedi servis? Cihazda herhangi bir sorun yoktu sim kartı ile ilgili servisten gelince oldu + cihazı hor kullanmış kannatine varmışsiniz sizlere servisten çıkışta fotoğraf ileteceğim hormu kullanılmis yoksa titizmi insaniz neticede elimizden cihaz düşüp bir yeri darbe alabilir yapmadılar ücretlymis ama ben bilmiyorumdum öğrendim bitti

Aldığı darbe büyütulecek darbe değil konuya eklicem.

İthamda bulunmuşsunuz yorumunuzda ben her gün servise cihazım gönderiyorumki bileyim ahize veya hoparlörun temizlenmedigini servise göndermeden önce evofone ile yaziştik ben kendilerine belirtim ahize hoparlörü onlar bana servis forumunda belirtin dediler bende belirtim olay bundan ibaret sizler konuyu neden başka yere çekiyorsunuz?

Son düzenleme:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Muhammed hocam servisle tekrar görüsüp servisten sonra sim kart okumada sıkıntı oldugunu belirtirseniz birseyler yapilabilir diye dusunuyorum ama darbe konusunda inanin en ufak ezik, soyuk vs oldugu zaman direkt garantiden cikaran, bakmayan servislerde var bu acidan dusununce batarya degisimi yapmalari olumlu geldi bana. Yinede diyalog ile cozulebilecek bir durum gibi. Geri iletisime gectinizmi ?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Muhammed hocam servisle tekrar görüsüp servisten sonra sim kart okumada sıkıntı oldugunu belirtirseniz birseyler yapilabilir diye dusunuyorum ama darbe konusunda inanin en ufak ezik, soyuk vs oldugu zaman direkt garantiden cikaran, bakmayan servislerde var bu acidan dusununce batarya degisimi yapmalari olumlu geldi bana. Yinede diyalog ile cozulebilecek bir durum gibi.
Az önce evofone yetkili servisten çıktım cihazı verdim vermeden konuştuk temsilci ile konuştuğum temsilci çok ilgilendi sağolsun cihazı aldı aciliyet belirterek işleme aldı eve gidiyorum şimdi hocam + darbe sandığınız gibi darbe değil evet garantilik durumuna girmiyor tekrar Belirtti bana sağolsun neyse simi duzeltsinler yeter benim için şu durumda cihaz lazım

Üst Alt