- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Ben zaten forumda araştırmış durumdayım ama bulamadım zaten ben bu uyarıyı aldığımda araştırmaya başlamıştım bulamadığım için sorma gereği duydum lütfen insanların boşuna günahını almayınElbette ki forumumuzun var olma amaçlarından biri soru sorulması, cevaplar verilmesi ve Xiaomi kullanıcılarının birbirlerine yardımcı olmaları, bu nedenle yanlış anlaşılmayacağımı düşünerek bir uyarı yazmak istiyorum... Görebildiğim kadarı ile oldukça heveslisiniz ve bol bol soru soruyor ve konu açıyorsunuz ancak sorularınızın içeriğinden yeterince araştırma yapmadan, bilgi sahibi olmadan sorularınızı yönelttiğiniz ve işlemlere başlayacağınız anlaşılıyor. Soru sormak tabii ki bilgilenmek için güzel bir yol fakat bu şekilde sadece sorularınızın cevabı olan konularda bilgi sahibi olursunuz ve belki de en kritik noktaya ait soru sormadığınız için bilgi eksiği ile cihazınızı kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Forumumuzda yer alan yüzlerce rehber ve anlatıma göz gezdirmeniz ve öncelikli olarak bu konuları okuyarak bilgi sahibi olmanız çok daha sağlıklı olacaktır. Bu rehberler içerisinde anlamadığınız noktaları yine mevcut rehber altında yorum olarak sormanız o rehberden faydalanmış olan tecrübeli üyelerimize bildirim gitmesini sağlayacak ve daha hızlı ve net cevaplar almanızı sağlayacaktır. Özetle forumdan bu yöntemle faydalanmaya çalışmanız bilgiye ulaşmanızı fazlasıyla zorlaştırıyor...
Siz dalgamı geçiyorsunuz forumdaki yeni insanları böyle kırmanız hiç hoş değilcantara, Hocam her sorusuna usanmadan gerekli linkleri ve cevabı vermemize rağmen ısrarla aynı soru/sorunları günlük konu açarak soruyor...
Hatırlarsanız "deneme yanilma" isimli üye de böyleydi acaba dedim yine mi üye oldu
twrp kurulumundan sonra format data yapmadıysanız, tecrübe ile sabit olarak maalesef kullanamazsınız. hafıza kartı veya dönüştürücü ile usb bellek takarak atabilirsiniz.Birşey soracağım eu rom için telefonun kendi hafızasını kullanamammı illa hafıza kartı yada otg mi olmak zorunda?
Peki dosyalarımı (fotoğraf uygulama vs.) silmeden kurmam mümkün değil dimi(yedekleyebilirim biliyorum ama sormak istedimtwrp kurulumundan sonra format data yapmadıysanız, tecrübe ile sabit olarak maalesef kullanamazsınız. hafıza kartı veya dönüştürücü ile usb bellek takarak atabilirsiniz.
Pekala araştırdığınızı ve yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız sorun yok hocam kusura bakmayın.Ben zaten forumda araştırmış durumdayım ama bulamadım zaten ben bu uyarıyı aldığımda araştırmaya başlamıştım bulamadığım için sorma gereği duydum lütfen insanların boşuna günahını almayın
Sanmıyorum hocam, denemeye yanılma gideli çok olmuştucantara, Hocam her sorusuna usanmadan gerekli linkleri ve cevabı vermemize rağmen ısrarla aynı soru/sorunları günlük konu açarak soruyor...
Hatırlarsanız "deneme yanilma" isimli üye de böyleydi acaba dedim yine mi üye oldu