Rom POCO X3 PRO Endonezya Rom V12.0.3.0.RJUIDXM (Android 11) İndirme Bağlantıları

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Hocam 6GB ve ya 8GB versiyonlarda degisiklik olmaz di mi? Bende 8GB var bugun kurucam ve google uygulamalarindan kurtulucam kısmetse
Hiç sıkıntı olmaz. Bende de 8gb cihaza kurulu. Tereddüt etmeden kurabilirsiniz üstad.

onurconur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Conur
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0
Bu Rom kurunca, Huawei telefonlar gibi google 'sız hale mi geliyor. Tam anlamadım orasını? Yoksa sadece telefon uygulaması Xiaomi apk mı oluyor?
Bildirim önceliklendirme menüsü açık mı? Ben telefonu aldığımda 12.0.6 sürümü ile geldi elime cihaz ve bir sürü sıkıntılı menü eksiği var. Fırsat bulan olursa şimdiden cevap için teşekkürler...

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Bu Rom kurunca, Huawei telefonlar gibi google 'sız hale mi geliyor. Tam anlamadım orasını? Yoksa sadece telefon uygulaması Xiaomi apk mı oluyor?
Bildirim önceliklendirme menüsü açık mı? Ben telefonu aldığımda 12.0.6 sürümü ile geldi elime cihaz ve bir sürü sıkıntılı menü eksiği var. Fırsat bulan olursa şimdiden cevap için teşekkürler...
Hayır Huawei telefonlar gibi değil, sadece mesajlaşma ve arama uygulaması Mi'nin. Global 12.0.6'da sorunlar vardı, bu sebeple Endonezya yükledim.

onurconur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Conur
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
0
Hayır Huawei telefonlar gibi değil, sadece mesajlaşma ve arama uygulaması Mi'nin. Global 12.0.6'da sorunlar vardı, bu sebeple Endonezya yükledim.
Bu arada true phone diye bir dialer uygulaması var, yaklaşık 3 senedir kullanıyorum... Kendinize göre özelleştirince çok başarılı olduğunu düşünüyorum... Şimdiki fiyatı kaç lira oldu bilemiyorum malum satın alınca tekrar fiyat göstermiyor... Sadece ihtiyacı olan birisine bilgi olsun diye buraya bırakıyorum...

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Bu arada true phone diye bir dialer uygulaması var, yaklaşık 3 senedir kullanıyorum... Kendinize göre özelleştirince çok başarılı olduğunu düşünüyorum... Şimdiki fiyatı kaç lira oldu bilemiyorum malum satın alınca tekrar fiyat göstermiyor... Sadece ihtiyacı olan birisine bilgi olsun diye buraya bırakıyorum...
Dönem dönem kullandığım bir dialer ve bende çok başarılı buluyorum.

tct123_gs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Tissot & Tulip
Meslek
Öğrenci
Konular