NFC Modeli kullanıyorum kendimde 25 kasım 2020'den beri. Özellikle depremden dolayı cihazı sağda solda şarja takmaktan mı oldu yada powerbankler veya son olarak miyadı dolmaya başladı artık bataryanın bilmiyorum ama 8.5 9.5 saat olan ekran süresi gün geçtikce erimeye başladı şu sıralar. 5 saat 4 saatlere düştü ekran sürem. Dün arka kapağı sökerek bataryayı çıkarttım bir süre beklettim ardından cihazı açıp kalan bataryayı da bitirdim tekrardan %5'e kadar şarj edip yine aynı işlemi yaptım bataryayı bitirdim. Bunlardan sonra tekrar son kez bataryayı söktüm bir süre bekledim ardından bataryayı takıp cihazı topladım. Şimdilik daha iyi gidiyor. Fakat aklımda ya BN61 yani 6000mAh Hindistan'a özel çıkan X3'lerin bataryasını takmak var yada Samsung'un 7000mAh'lık bataryasını alıp 5160mAh'lık bataryaya bağlayasım var böylece kağıt üzerinde 12160mAh değerine sahip bir batarya olacak cihazda. Bu işlemi yaparsam cihaz çok kalınlaşacak gibi görülebilir ama kamera çıkıntısına denk olacak aslında kalınlık. Tüm bunları yapmadan az önce USB Voltmetre satın aldım o geldikten sonra pili yine %0'a çekip cihazı kapalı şarj edeceğim bakalım kaç mAh şarj etmiş olacak yani bataryanın kalan mAh değeri kaç çıkacak.