Soru Poco X3 Pro Deji Batarya

Yerin7Kat6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Cihazı alalı 30 ayı geçti ve bataryası artık hızla tükenmeye başladı. Deji batarya almayı düşünüyorum, X3 Pro'yu deji ile kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Cihaz Deji ile hızlı şarj olmaya devam ediyor mu? Bir de bataryayı edindikten sonra telefonculara taktırmayı düşünüyorum ama emin olamıyorum. Bataryayı edindiğim vakit telefoncuya taktırmakta bir sakınca var mıdır?

19sezer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Poco X2
Konular
4
X2 cihazımda yeni degiştirdim bataryayı ve deji taktırdım kullanım süresi bana iyi gibi geldi normal kullanım için ama hızlı şarj edemiyorum telefonu. Orijinal şarj aletini kullanmaya çalıştığımda telefon sürekli yeniden başlıyor ve şarj olmuyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şu an yedek telefon olarak kullandığım Mi9 cihazımda 2 adet deji batarya değiştirdim. İlk aldığım bataryayı 1.5 yıl kadar kullandım. İkincisini geçtiğimiz yıl ocak ayının sonunda almıştım. Geçtiğimiz haftasonu yani 15 ay sonra cihazı şarja takınca düşük ısı uyarısı verip kapandı ve şarj almadı, cihaz açılmadı. İki gün bekledikten sonra tekrar şarja taktım ve şu an çalışıyor ama batarya ömrünü doldurdu gibi görünüyor. Kendi web sitelerindeki açıklamaya göre de garanti süresi 1 yıl. Yani kendi deneyimimden yola çıkarak deji bataryaların kullanım ömrü 1-1.5 yıl diyebilirim. Bu süre içerisinde sıkıntısız kullanılıyor ama yılı doldurduğunda sürprizlerle karşılaşmamak için bataryayı tekrar değiştirmek uygun olacaktır.

Ya da farklı markalara yönelebilirsiniz. Çok üst düzey performans beklememek lazım bu bataryadan.

Üst Alt