Soru Poco X3 Pro Çok Isınıyor Drop Giriyor

kgnhsmaj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Sosyal mühendislik
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.1
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazı 10 gün önce MİGROS tan aldım.
İlk başlarda iyiydi şu an aşırı bir ısınma ve Drop olayı var 14 gün içinde cihazı değiştirebiliyor muyum? AIDA64 pubg 15 dk sonrası 50-60 arası dereceleri gösteriyor lütfen yardım edin teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-07-23-15-17-52-723_com.finalwire.aida64.jpg
    Screenshot_2021-07-23-15-17-52-723_com.finalwire.aida64.jpg
    348,7 KB · Görüntüleme: 15

erenalisen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
14
Cihazı 10 gün önce MİGROS tan aldım.
İlk başlarda iyiydi şu an aşırı bir ısınma ve Drop olayı var 14 gün içinde cihazı değiştirebiliyor muyum? AIDA64 pubg 15 dk sonrası 50-60 arası dereceleri gösteriyor lütfen yardım edin teşekkürler.
Sorun yazılımsal bende alalı 1.5 ay oldu miui 12.5 güncellemesinden sonra bu sorunlar oluşmaya başladı bence telefonu değiştirmeyin yeni güncellemeleri bekleyin

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kgnhsmaj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Sosyal mühendislik
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun yazılımsal bende alalı 1.5 ay oldu miui 12.5 güncellemesinden sonra bu sorunlar oluşmaya başladı bence telefonu değiştirmeyin yeni güncellemeleri bekleyin

Öyle mi diyorsunuz 14 gün sürem varken değiştirsem mi acaba diye sormuştum sonra olmuyor biliyorsunuz.

Oyla:

erenalisen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren Ali
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
14
Öyle mi diyorsunuz 14 gün sürem varken değiştirsem mi acaba diye sormuştum sonra olmuyor biliyorsunuz.
Bence değiştirmeyin sürümünüz herhalde miui 12.5 değil mi ? Eğer öyleyse değiştirmeye gerek yok yazılımsal bir sorun var

Oyla:

kgnhsmaj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Sosyal mühendislik
Konular
3
Bence değiştirmeyin sürümünüz herhalde miui 12.5 değil mi ? Eğer öyleyse değiştirmeye gerek yok yazılımsal bir sorun var

Tamamdır teşekkürler ben diğer kişilerden de yorum bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Pubg gibi oyunlarla telefonunuzu telef ediyosunuz ısınması çok normal antalyada yaşıyosunuz hava sıcaklıkları zaten 35 40 derece arası orda pubg oynamadan olmaz diyosanız telefon için soğutucular var arkasına takılan o tarz bişeyler bakın güncellemelerle bu ısınma düzelmez çünkü ısınması normal bi durum ısınmaması için telefonun performansını öldürmeleri lazım.

Oyla:

kgnhsmaj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Sosyal mühendislik
Konular
3
Pubg gibi oyunlarla telefonunuzu telef ediyosunuz ısınması çok normal antalyada yaşıyosunuz hava sıcaklıkları zaten 35 40 derece arası orda pubg oynamadan olmaz diyosanız telefon için soğutucular var arkasına takılan o tarz bişeyler bakın güncellemelerle bu ısınma düzelmez çünkü ısınması normal bi durum ısınmaması için telefonun performansını öldürmeleri lazım.
YouTube da ısınmıyor diyorlar incelemelerde. Günde 2-3 saat oynuyorum işlemcisi güçlü ayrıca neden oynamıyayim?

Oyla:

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
YouTube da ısınmıyor diyorlar incelemelerde. Günde 2-3 saat oynuyorum işlemcisi güçlü ayrıca neden oynamıyayim?

Oyunlarda sürekli FPS düşüşleri oluyor. Örneğin; 120FPS destekleyen World Of Tanks Blitz'de sürekli olarak 80-90 civarlarında düşüyor FPS. Ki öyle aman aman yüksek ayarlarda oynamıyorum. En yüksek ayarlarda oynasam dahi Snap 860'ın bu denli zorlanmasını, triplere girmesini çözebilmiş değilim.

Arkadaşın dediği gibi yazılımsaldır umarım ve en kısa sürede çözülür.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Youtube bakarsak herşey on numara beş yıldız gösteriliyor klimalı serin ofis ortamında 10 15 dakka oyun açıp ısınma yaşamadık diyolar. Ben telefonların oyun aleti olduğunu düşünmüyorum bilgisayar gibi soğutma sistemi yok hava sıcak elimiz sıcak sıcağı iletecek hiç bişey yok fan soğutması yok ama pubg gibi oyunları oynayıp ısınmamasını bekliyoruz hiç mantıklı değil bu ısınma durumlarının telefon üreticilerinin umrunda olduğunu sanmıyorum işlerine gelir hatta 2-3 sene kullanacağın cihaz 1 1.5 senede arıza verir ısıdan dolayı ekran batarya zarar görür arıza çıkarır ve bizlerde ya teknik servise para veririz yada yeni telefon alırız çark böyle işliyor :)

Oyla:

kgnhsmaj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Sosyal mühendislik
Konular
3
Youtube bakarsak herşey on numara beş yıldız gösteriliyor klimalı serin ofis ortamında 10 15 dakka oyun açıp ısınma yaşamadık diyolar. Ben telefonların oyun aleti olduğunu düşünmüyorum bilgisayar gibi soğutma sistemi yok hava sıcak elimiz sıcak sıcağı iletecek hiç bişey yok fan soğutması yok ama pubg gibi oyunları oynayıp ısınmamasını bekliyoruz hiç mantıklı değil bu ısınma durumlarının telefon üreticilerinin umrunda olduğunu sanmıyorum işlerine gelir hatta 2-3 sene kullanacağın cihaz 1 1.5 senede arıza verir ısıdan dolayı ekran batarya zarar görür arıza çıkarır ve bizlerde ya teknik servise para veririz yada yeni telefon alırız çark böyle işliyor :)
İçerisinde bakır soğutma sistemi var hocam onu anlamışsınız sanırım. Lanse edilirken oyun telefonu olarak geçmiyor fakat diğer telefonlara göre daha az ısınması ile ilgili paylaşımlar yapıldı. Fakat note 8 pro bile bundan daha az ısınıyordu. Ondan sordum.
Cevabınızı bekliyorum.

Oyla:
Üst Alt