Çözüldü poco x3 pro cihazım kapandı tepki vermiyor

Skinoski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Skinoski
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
telefon bir anda dondu ve kapandı şarjı vardı şuan hiç bir şekilde tepki vermiyor. açmaya çalıştığımda veya şarja taktığımda hiç birşey olmuyor. bl kilidi açık direnç atılmıştı yaklaşık 2-3 sene önce. ağustos ayında güncel rom attım, problem yok çalışıyordu. yardımcı olabilir misiniz.

Çözüm
bu cihazlarda kronik sorun maalesef hepsinde oluyor. Tamir ettiğini iddia edenler var. Tahminen işlemciyi falan kalıplıyorlardır ama ne kadar ömrü olur bilinmez tabiki. Bu şekilde güvendiğiniz tamirciniz varsa görüşebilirsiniz..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu cihazlarda kronik sorun maalesef hepsinde oluyor. Tamir ettiğini iddia edenler var. Tahminen işlemciyi falan kalıplıyorlardır ama ne kadar ömrü olur bilinmez tabiki. Bu şekilde güvendiğiniz tamirciniz varsa görüşebilirsiniz..

Oyla: Çözüm

Skinoski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Skinoski
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu cihazlarda kronik sorun maalesef hepsinde oluyor. Tamir ettiğini iddia edenler var. Tahminen işlemciyi falan kalıplıyorlardır ama ne kadar ömrü olur bilinmez tabiki. Bu şekilde güvendiğiniz tamirciniz varsa görüşebilirsiniz
burdaki sorun ne hocam işlemci mi gitti yani

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
burdaki sorun ne hocam işlemci mi gitti yani
Tahmini konuşuyorum cihazın bu şekilde tepkisiz kalması genelde işlemciyi işaret eder. Dediğim gibi hepsinde oluyor kronik bir sorun.

Oyla:

excytioum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tamerlan
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
11
telefon bir anda dondu ve kapandı şarjı vardı şuan hiç bir şekilde tepki vermiyor. açmaya çalıştığımda veya şarja taktığımda hiç birşey olmuyor. bl kilidi açık direnç atılmıştı yaklaşık 2-3 sene önce. ağustos ayında güncel rom attım, problem yok çalışıyordu. yardımcı olabilir misiniz.
Hasan hocamızın dediği gibi kronik sorun x3 serisinde. Tamir ettirseniz bile cihazın ömrü fazla olmaz. Yeni cihaz bakın derim size.

Oyla:

Skinoski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Skinoski
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam telefonu bilgisayara taktığımda aygıt yöneticisinde görünüyordu, bilgisayara takılı haldeyken açma tuşuna uzunca basınca bilgisayardan aygıt takma çıkarma sesi geliyor. şuan yanımda değil telefoncuya bıraktım, bazı şeyler deniyorum dedi.

Oyla:

omerfrkder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk D
Cihazım
Mİ 10T PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
13
hocam telefonu bilgisayara taktığımda aygıt yöneticisinde görünüyordu, bilgisayara takılı haldeyken açma tuşuna uzunca basınca bilgisayardan aygıt takma çıkarma sesi geliyor. şuan yanımda değil telefoncuya bıraktım, bazı şeyler deniyorum dedi.
Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi ?

Oyla:

Master2021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Maalesef bende Poco X3 Pro zedeyim. 15bin lira çöpe gitti bugünkü parayla.
Benim telefon ilk gittiği anda, poco yazısı siyah ekrana gidip geliyordu, hiç birşey yapılamıyordu. Bende şarjının bitmesini bekledim, belki şarj bitince açılabilir diye düşündüm ama nafile. Şarja taktığımda hiç bir işlem göremedim. Telefon çöp mü oldu şimdi?

Oyla:
Üst Alt