Soru Poco X3 Pro bn61 batarya ile uyumlumudur?

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Arkadaşlar deneyen yada tecrübe eden bir arkadaş varsa cevap alabilirmiyim? 6000mah lık bataryayı x3 pro da montaj yapıp kullanabilirmiyim?

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
19
Arkadaşlar deneyen yada tecrübe eden bir arkadaş varsa cevap alabilirmiyim? 6000mah lık bataryayı x3 pro da montaj yapıp kullanabilirmiyim?
poco x3 pro batarya gücü 5160 mAh bu telefonu tasarlayanlar bu işin ehli adamlar pek denemenizi tavsiye etmem kalıcı hasar oluşabilir cihazda

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
poco x3 pro batarya gücü 5160 mAh bu telefonu tasarlayanlar bu işin ehli adamlar pek denemenizi tavsiye etmem kalıcı hasar oluşabilir cihazda
Hocam ben de aynını düşünmek istiyorum lakin xiaomi bunu kasıtlı yapıyor da olabilir, deneyip kullanan varmı diye merak ettim

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
yeri uyuyorsa sorun olmaz

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
Bataryaların giriş - çıkış güçlerine baktığımda bir sıkıntı görünmüyor fakat bağlantı soket serileri farklı yazıyor o yüzden tam olarak emin değilim fakat deneyip çalıştığını yazan bir kullanıcı var. Deneme yaparsanız bizi de bilgilendirin hocam.
BN61 biraz daha kalınmış, bunun önüne geçmek için X3 kapağı takıp kullanabildiğini söyleyen bir kullanıcı var fakat detaylı araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca başka bir kullanıcının da belirttiği gibi sistem dosyalarından batarya kapasitesini değiştirmeniz gerekebilir, tam olarak emin değilim.

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyumlu deji batarya kullanıldı arkadaşlar riske edilmedi cihaz Toorop dediğin gibi kalın ve sürprize izin vermek gereksiz :)

nythrus1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
uyumlu deji batarya kullanıldı arkadaşlar riske edilmedi cihaz Toorop dediğin gibi kalın ve sürprize izin vermek gereksiz :)
Hocam bende x3 proya batarya değişimi yapıcam deji iyi diyen var 6 ay sonrası çöp diyen var serviste orjinal taktır diyen var serviste bile orjinal batarya bulmak imkansız diyenler var ne yapacağımı bilemedim.Deji batarya aldığınız günden beri nasıl performans veriyor?Kapasitesinde düşüş varmı? Benim orjinal bataryam şuan 3755mah maks kapasiteye düştü.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Poco X3 Pro BN57 değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco X3 Pro 'nun Pil codu BN 57 olduğuna göre BN 61 uymaz, telefona kesinlikle hasar verir. Bu pili geliştiren bilim adamları, mühendisler akıl edemiyorlar da bizler mi daha iyi biliyoruz ?

Son düzenleme:

nythrus1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco X3 Pro 'nun Pil codu BN 57 olduğuna göre BN 61 uymaz, telefona kesinlikle hasar verir. Bu pili geliştiren bilim adamları, mühendisler akıl edemiyorlar da bizler mi daha iyi biliyoruz ?
Bn57 evet heryerde bn57 yazıyor.Bn61 batarya yapan da arka kapağın yan tarafında boşluk olduğunu söyledi.Benim de kafa karıştı deji marka alıcam gibi çünkü başka marka bulamadım bulduysam da ülkeye gelmiyor stoğu bitmiş falan.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Bn57 evet heryerde bn57 yazıyor.Bn61 batarya yapan da arka kapağın yan tarafında boşluk olduğunu söyledi.Benim de kafa karıştı deji marka alıcam gibi çünkü başka marka bulamadım bulduysam da ülkeye gelmiyor stoğu bitmiş falan.
Bende telefonuma Deji taktırdım, sıkıntısız kullandım, halende kullanıyorum. Bir şikayetim yok.

Üst Alt