Rom Poco X3 Pro - A15 HyperOs 2.0.4

gmzl80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Pocox3pro
Konular
4
2 Gündür kullanıyorum. İlk kurulumda gayet güzel akıcı idi fakat sonra video veya müzik izlerken 3 saniyede bir anlık 1 saniye duraklamalar oluyor. Tüm sosyal medya platformlarında medya oynatımlarında aynı problem mevcut. 2 kez temiz kurulum yaptım problemi çözemedim.
Evet bende de oldu o. O yüzden onu sildim

oguzhab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
0
Tüm emeği geçen kişilere sesleniyorum acil yardım bu yazılımı yükledim herhangi bir sorun yok denilmiş aşırı sorunlar var donmalar kasmalar var kablosuz kulaklık bağlantısı yapıp müzik dinlerken normal sese geçiyor müziği kapatıp duruyor sonra uygulama yanıt vermiyor diyor bunu hep yapıyor daha önceki yazılımda böyle bir hata yoktu telefon donup duruyor müzikler durup normal sese geçip sonra kulaklığa geçiyor bunu yineliyor acil yardım lazım

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Tüm emeği geçen kişilere sesleniyorum acil yardım bu yazılımı yükledim herhangi bir sorun yok denilmiş aşırı sorunlar var donmalar kasmalar var kablosuz kulaklık bağlantısı yapıp müzik dinlerken normal sese geçiyor müziği kapatıp duruyor sonra uygulama yanıt vermiyor diyor bunu hep yapıyor daha önceki yazılımda böyle bir hata yoktu telefon donup duruyor müzikler durup normal sese geçip sonra kulaklığa geçiyor bunu yineliyor acil yardım lazım
Hocam HyperOS 2.0 port romların hepsinde bu problem mevcut. Bir çözümü yok şu an için.

Üst Alt