Tavsiye Poco X3 Pro (8/256) vs Mi 11 Lite (6/128)

illadin07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Huawei P9
Konular
3
Merhaba, garantili cihaz alacağım. Başlıkta belirttiğim iki ürün arasında kaldım. Telefon konularında bilgim yok, beni yönlendirirseniz sevinirim. Başlıkta belirttiğim ürünlerden hangisini almalıyım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İşlemci + ram + batarya vs den dolayı POCO diyorum. Şimdiden hayırlı olsun... illadin07,

illadin07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Huawei P9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci + ram + batarya vs den dolayı POCO diyorum. Şimdiden hayırlı olsun... illadin07,
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de konuyu açmadan önce POCO olarak düşünmüştüm... Teknik bilgiye sahip olmadığımdan yine de konu açıp netleştirmek istedim. Teşekkürler.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
- Poco X3 Pro modeli Mi 11 lite modeline göre daha iyi bir tercih olacaktır.

İki cihaz arasındaki detaylara ve teknik özelliklere aşağıdaki konulardan ulaşabilirsiniz.

illadin07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Huawei P9
Konular
3
- Poco X3 Pro modeli Mi 11 lite modeline göre daha iyi bir tercih olacaktır.

İki cihaz arasındaki detaylara ve teknik özelliklere aşağıdaki konulardan ulaşabilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederim. POCO X3 PRO kısmında çoğu kişi cihazın ısınmasından ve donanımsal sorunlardan muzdarip olduğunu dile getirmiş. Bu durumlar kafa mı karıştırdı. Farklı bir arkadaş amoled olmamasından muzdarip bilemedim neredeyse herkes bir kulp takmış :)

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
2 3 hafta önce X3 Pro 8/256 GB modelini aldım, incelik ve amoled ekrandan dolayı mi 11 lite'ye geçsem mi diye düşünüyorum. Fazla oyun oynayan birisi değilim angel~~

illadin07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Huawei P9
Konular
3
2 3 hafta önce X3 Pro 8/256 GB modelini aldım, incelik ve amoled ekrandan dolayı mi 11 lite'ye geçsem mi diye düşünüyorum. Fazla oyun oynayan birisi değilim angel~~
Uzun süren inceleme videolarına baktıktan sonra tercihi mi Mi 11 Lite dan yana kullanma kararı aldım. Kendimce sebeplerim: Daha iyi ekran, ince ve şık tasarım, daha iyi kamera ve x3 pro da olan ısınma probleminden müzdarip birini görmedim. Belki benim gibi tereddütte olan arkadaşlar vardır diye bildirmek istedim. İyi forumlar.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Uzun süren inceleme videolarına baktıktan sonra tercihi mi Mi 11 Lite dan yana kullanma kararı aldım. Kendimce sebeplerim: Daha iyi ekran, ince ve şık tasarım, daha iyi kamera ve x3 pro da olan ısınma probleminden müzdarip birini görmedim. Belki benim gibi tereddütte olan arkadaşlar vardır diye bildirmek istedim. İyi forumlar.
Hayırlı olsun şimdiden angel~~

Üst Alt