MIUI 13 Poco X3 Pro 13.0.1.0 SJUIDXM

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Geliştirici seçeneklerinde ki sistem grafik sürücüsü hiç bir işe yaramıyor,cihaz zaten 90 Fps rahat oynatmakta,sadece 90 fps görünmeyebiliyor onun için ise Pi ve Performansı 0ladıktan sonra Pubg Mobile uygulaması ayarlarına girip Pil Tasarrufu'nu Kısıtlama yok derseniz hem cihaz rahatlar hemde Pil tasarrufuna girmedigi için rahat bir oyun keyfi yaşatır
bu güne kadar ilk defa 120 fps gördüm keşke daha önce bizlerle paylaşsaydınız

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
bu güne kadar ilk defa 120 fps gördüm keşke daha önce bizlerle paylaşsaydınız
X3 nfc var hocam denemedim yontem kalmadi 60 fpsde bile mahvetti beni şu oyunu oynayacam diye en son x3 pro alıyorum bugün oda konulari kariştirirken hangi rom yukleyebilirim ona bakarken sizin yorumunuzu gördüm duzeltmek istedim. Peki siz bu Gladiator Romdan batarya ve performans olarak memnunmusunuz ?

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
X3 nfc var hocam denemedim yontem kalmadi 60 fpsde bile mahvetti beni şu oyunu oynayacam diye en son x3 pro alıyorum bugün oda konulari kariştirirken hangi rom yukleyebilirim ona bakarken sizin yorumunuzu gördüm duzeltmek istedim. Peki siz bu Gladiator Romdan batarya ve performans olarak memnunmusunuz ?
bende miui mint var gardaşım gladyatör os da bunda ve eu a12 miui 13 te hepsinde dediğim yöntem ile 105 fps gördüm kesinlikle 80 fps nin latına düşmüyor android 12 miui 13 romlarda ayak sesi çok az derpfest a12.1 de denedim çok kasıyor game turbo 4.0 yüklersen sorun yaşamazsın buda link bunu yükle fakat ingilizce bu

Üst Alt