- Adım
- Umut
- Cihazım
- Poco x3 pro
- Konular
- 7
hocam bu romda bir sürü ıvır zıvır var poco başlaticı google mesajlar arama vs en güzeli yinede eu romEndonezya stock romu için Miui 13 geldi.
link nerde
Hocam custom rom kullanma taraftarı değilimhocam bu romda bir sürü ıvır zıvır var poco başlaticı google mesajlar arama vs en güzeli yinede eu rom
Ben Endonezya rom kullanıyorum arama ve mesajlaşma uygulamaları google değil Xiaominin kendi uygulamaları bilginiz olsunhocam bu romda bir sürü ıvır zıvır var poco başlaticı google mesajlar arama vs en güzeli yinede eu rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam custom rom kullanma taraftarı değilim
Hocam bana ota olarak geldi linkler yakında çıkmaya başlar başka link bulamadım o anHocam bu romu nasıl yükleyeceğiz? Recovery rom diyor. Nasıl yükleyeceğiz? Hangi yöntem ile
İlk kurulumda arayüz kasma ve donmalar yapıyordu hard reset işleminden sonra kendine geldi şu an için tek sorun dark mod düzgün çalışmaması. Özellik olarak fazla bir şey beklemeyin sadece ufak değişimler var. Pil olarak kesin bir şey diyemem tam olarak test ettikten sonra bildiririm.13 güncellemesinde batarya için bir olumsuzluk var mı?
Hard reset derken telefonu sıfırlamaktan bahsediyorsunuz değil mi hocamİlk kurulumda arayüz kasma ve donmalar yapıyordu hard reset işleminden sonra kendine geldi şu an için tek sorun dark mod düzgün çalışmaması. Özellik olarak fazla bir şey beklemeyin sadece ufak değişimler var. Pil olarak kesin bir şey diyemem tam olarak test ettikten sonra bildiririm.