Yardım Poco X3 NFX Şarj Aleti

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde yurt dışından global sürüm Poco X3 NFC 128GB telefon satın aldım. Bildiğiniz gibi telefoncular kutuları açıyorlar kontrol amaçlı. Bana gelen kutuda öyle idi ve telefon ve şarj aleti orijinal olduğu sürece benim için pek bir önemi yok açıkçası. Neyse efenim bugün fark ettim şarj aleti 33W değil de 30W'lık bir şarj aleti çıktı. Bunun telefona bir zararı olur mu ve şarj aletinin orijinal olup olmadığını nasıl anlarım, şimdiden teşekkürler.
Yok Kardesim sadece 33 W olmaz o kadar yine hızlı olur

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Şarj aletininin mi linkini demiştiniz ilk başta telefonun linkini sanmıştım da mesajı sil seçeneği de yok düzenledim.Cihaz yurtdışıdır diyecektim bende.
Pardon hocam şarj aleti yazmayı unutmuşum. Fiyatlara baktım hocam çok yüksek. Aldığım adamlara gidip kavga edeceğim . Üç kagıtçılar her türlü üç kağıtçılar demek daha doğru olur. Birde orjinal şarj aleti dedi bende hiç dikkat etmedim. Onlardan da para kırıyorlar. Böyle yaparak demek ki

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Pardon hocam şarj aleti yazmayı unutmuşum. Fiyatlara baktım hocam çok yüksek. Aldığım adamlara gidip kavga edeceğim . Üç kagıtçılar her türlü üç kağıtçılar demek daha doğru olur. Birde orjinal şarj aleti dedi bende hiç dikkat etmedim. Onlardan da para kırıyorlar. Böyle yaparak demek ki
Olay şu bende burdaki bir satıcıdan duydum satan kişi geri gelip orjinal şarj aleti almanızı istiyormuş yani 2 kere alet satıyor (Batarya değiştirme durumuda var adamlar her türlü para kırmaya çalışıyor)

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Aslında olay şöyle yurtdışından telefon getiririken telefoncular sadece telefonu geçirebiliyor kutu,belgeleri,şarj aleti kalıyor.Kutuları fason zaten şarj aletlerini de ellerinde ne varsa gönderiyorlar artık 33W varsa gönderir aslında çakallık yapmayan birisi.

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Aslında olay şöyle yurtdışından telefon getiririken telefoncular sadece telefonu geçirebiliyor kutu,belgeleri,şarj aleti kalıyor.Kutuları fason zaten şarj aletlerini de ellerinde ne varsa gönderiyorlar artık 33W varsa gönderir aslında çakallık yapmayan birisi.
Hocam dediğiniz doğrudur ama 33w diyerek havalı havalı konuşmak yerine en azından bana 22.5 buda işini görer diye bunu bildirmesi lazım diye düşünüyorum.

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Hocam dediğiniz doğrudur ama 33w diyerek havalı havalı konuşmak yerine en azından bana 22.5 buda işini görer diye bunu bildirmesi lazım diye düşünüyorum.
Aynen kesinlikle öyle.Birde Global diye Çin modeli de gönderebilirler dikkat etmek lazım.

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Banada 30 yerine 22.5 verdi kendisi ki ben memnunum hocam 50 dakkada oluyor normalj olsa 45 dakka felan sürer

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Banada 30 yerine 22.5 verdi kendisi ki ben memnunum hocam 50 dakkada oluyor normalj olsa 45 dakka felan sürer
Hocam bende kısa zamanda şarj ediyorum telefonu ama orjinal şarj aleti olsa daha iyi olurdu.

Üst Alt