Araçlar POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Güzel hocam sıkıntı yok o zamanYes~~
Şimdi tekrar kontrol ettim birtek son uygulamalar ekranında 90 a düşüyor sonra 120 yapıyor ve tüm denemelerimde 120 olarak kalıyor son uygulamalar benim için hiç önemli değil

Poco X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Şimdi tekrar kontrol ettim birtek son uygulamalar ekranında 90 a düşüyor sonra 120 yapıyor ve tüm denemelerimde 120 olarak kalıyor son uygulamalar benim için hiç önemli değil

Diğer yöntem ile son uygulamalarda 120 oluyor. Onun dışında başka bir yerde düşmüyorsa yine de bu yöntem kullanılabilir

musty3351

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
1
Aynen bende de öyle oluyor pek bir sorun değil

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Hocam elinize sağlık. Orijinal rom kullanıyorum. Cihazım rootlu. İlk 4 modülü kullanmak istiyorum. Sorun olur mu. Bir de zipleri flashladiktan sonra telefon açılmazsa modülleri nasıl kaldırıyoruz. Teşekkürler şimdiden.

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Hocam elinize sağlık. Orijinal rom kullanıyorum. Cihazım rootlu. İlk 4 modülü kullanmak istiyorum. Sorun olur mu. Bir de zipleri flashladiktan sonra telefon açılmazsa modülleri nasıl kaldırıyoruz. Teşekkürler şimdiden.
Hocam hepsini kullanıyorum hiç bir problem yok eğer Twrp olarak Orange Fox kullanıyorsanız Magisk menüsü altında kaldırıp tekrar aktif edebilirsiniz modülleri çok basit

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
4 modülde size uygundur hocam açılmama gibi bir problem olmaz. Yinede sorunuzun cevabı olarak bir sıkıntı olursa, recovery üzeriden dosya yöneticisini açıp data/adb/modules kısmından modülleri silebilirsiniz(twrp için)

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Hocam hepsini kullanıyorum hiç bir problem yok eğer Twrp olarak Orange Fox kullanıyorsanız Magisk menüsü altında kaldırıp tekrar aktif edebilirsiniz modülleri çok basit

Twrp kullanıyorum hocam. Bir de bir arkadaş magisk modülü paylaşmıştı sistem uygulamalarıni kaldırma diye o modülün adı nedir biliyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 modülde size uygundur hocam açılmama gibi bir problem olmaz. Yinede sorunuzun cevabı olarak bir sıkıntı olursa, recovery üzeriden dosya yöneticisini açıp data/adb/modules kısmından modülleri silebilirsiniz(twrp için)
Hocam asıl soru bu zipleri magisk üzerinden mi twrp üzerinden mi flashliyorum bazen farklı oluyor .

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Twrp kullanıyorum hocam. Bir de bir arkadaş magisk modülü paylaşmıştı sistem uygulamalarıni kaldırma diye o modülün adı nedir biliyor musunuz?
TWRP yöntemini üst mesajda yazdım. Sistem uygulamalarını kaldırmak modüle gerek yok hocam istediğiniz uygulamayı seçemezsiniz öyle. Bu uygulamayı kullanın. Bazen uygulama kaldırdığınızda kaldırılıyor ekranında kalabilir ama dert etmeyin, uygulamayı aşağı alıp tekrar açın düzelecektir, sıkıntısız çalışıyor

Hocam asıl soru bu zipleri magisk üzerinden mi twrp üzerinden mi flashliyorum bazen farklı oluyor .
magisk üzerinden

Ekli dosyalar

• UninstallSystemApps-v2.0.apk
    2,5 MB · Görüntüleme: 59

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
TWRP yöntemini üst mesajda yazdım. Sistem uygulamalarını kaldırmak modüle gerek yok hocam istediğiniz uygulamayı seçemezsiniz öyle. Bu uygulamayı kullanın. Bazen uygulama kaldırdığınızda kaldırılıyor ekranında kalabilir ama dert etmeyin, uygulamayı aşağı alıp tekrar açın düzelecektir, sıkıntısız çalışıyor

magisk üzerinden
Deniyorum hocam sonucu yazarım. Çok teşekkür ederim.

Üst Alt