Hiç bir işe yaramıyor hocam o modülSD732G Performance modülünü oyun oynayacaksanız kurun aksi halde şarjınızı etkiliyor.
Hocam indirme linkini göremedim bi türlüYeni modül eklendi..
Minimod
SADECE MIUI TABANLI CUSTOM ROMLAR İÇİNDİR
- AOD (Her Zaman Açık ekran)
- MiLauncher
- Yararsız olan bazı uygulamaları kaldırır
- Reklamları engeller
Nasıl indircem bunuYeni modül eklendi..
Minimod
SADECE MIUI TABANLI CUSTOM ROMLAR İÇİNDİR
- AOD (Her Zaman Açık ekran)
- MiLauncher
- Yararsız olan bazı uygulamaları kaldırır
- Reklamları engeller
Bak ne güzel kendin söylüyorsun, ben birçok modülü kendim deneyip karar veriyorum.Arkadaşlar buradaki modüllerin poco x3 pro'da da geçerli olup olmadığı konusunda bir bilginiz var mı acaba? Meselâ ben Ahize modülünü yükledim, pek bir şey farketmedi. Ama Color'u yükledim işe yaradı...
Sürekli olarak modül deneyerek telefonu yormak istemiyorum.Bak ne güzel kendin söylüyorsun, ben birçok modülü kendim deneyip karar veriyorum.
Bootloop'u önlemek içinse modül var. Kafam rahat, kimseye sorma gibi bir dedim yok, her şey geri döndürülebilir, bazen /data hariç
Başkan yanlış anlama sen böyle söyleyince aklıma geldi, alışverişe yakınımla gidip onun sürekli elbise değişmesini izlemek kadar yorucu olmaz telefon içinSürekli olarak modül deneyerek telefonu yormak istemiyorum.
Estağfurullah, ne yanlış anlaması. Zamanında elimdeki cihazı sürekli bir şeyler yüklemeye çalıştığım için bozmuştum. Korkum ondandır. Keşke elbise değiştirmek kadar kolay ver zararsız olsa...Başkan yanlış anlama sen böyle söyleyince aklıma geldi, alışverişe yakınımla gidip onun sürekli elbise değişmesini izlemek kadar yorucu olmaz telefon için
Telegram'da /s/magiskpocox3 kanalını takip et orada ilgili telefon için modüller paylaşılıyor.