Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bir şey soracağım bankacılık uygulaması vs rootlu cihazlarda açılması için kullanılan modül her telefon için geçerlimi yoksa sadece poco X3 için mi?
Yalnızca AOSP MIUI Vendor Destekli Son Sürüm : 11.24 Sonrası Sadece OSS ROM lar için İndirme Bağlantısı Optimus Kernel Kurulum İlk önce recovery üzeriden boot ve dtbo yedeğini alın İndirdiğiniz kernel dosyasını flashlayın Cihazı yeniden başlatın Ekran Görüntüleri ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME...
Hocam bir şey soracağım bankacılık uygulaması vs rootlu cihazlarda açılması için kullanılan modül her telefon için geçerlimi yoksa sadece poco X3 için mi?
Konuda anlattım hocam nasıl açılacağını. Diğer modül dediğiniz hangisi? Kernel gerekli hocam onu da konuda belirttim,kernel desteği olmadan bu tarz modüller kullanılamaz. Modül ekran renk ayarlarını değiştiriyor kısaca. Ben şuan sıcak amoled(warm amoled) kullanıyorum, gerçekten çok güzel oldu.
Konuda anlattım hocam nasıl açılacağını. Diğer modül dediğiniz hangisi? Kernel gerekli hocam onu da konuda belirttim,kernel desteği olmadan bu tarz modüller kullanılamaz. Modül ekran renk ayarlarını değiştiriyor kısaca. Ben şuan sıcak amoled(warm amoled) kullanıyorum, gerçekten çok güzel oldu.