- Adım
- Ercbydr
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar internet hızım bazen çok yavaşlıyor sizde de oldu mu imei kaydı yapıldıktan sonra başladı
Sağolun hocam. O modülde kcal desteği ile çalışıyor diye biliyorum hocam. Konuda ki kcal presets modülünde de zaten aynı, ayrıteden içinde 12-13 tane profil var, amoled vs de dahil.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bikaç kafama yatmayan dışında tüm modülleri yükledim.hocam emeğine sağlık saol.
MertBeet
Bu senin eklemedigin benim buldugum Extreme Amoled Display Modülü kullandin mi hic
Yo ben normal direk yukledim calisiyor suan hocamSağolun hocam. O modülde kcal desteği ile çalışıyor diye biliyorum hocam. Konuda ki kcal presets modülünde de zaten aynı, ayrıteden içinde 12-13 tane profil var, amoled vs de dahil.
Yok hocam stormbrekers mi ne o kernel varStok kernel mi var hocam
Sabah 7 den beri deneyimliyorum cok stabil modül pil tuketimi yaparmi yapiyormu tam kavriyamadim ama sadece kontras yaptigi icin sorun olmaz diye dusunuyorumStok kernel mi var hocam
bende sorun olmayacağını düşünüyorum . ama dediğim gibi hocam kcal ile yapıyor yani aynı işlev bu konuda ki modül ile. Stormbreaker kernel kcal destekliyor ekstra bir şey kurmanıza gerek yok. Stok kernelde olsaydınız çalışmayacaktıYok hocam stormbrekers mi ne o kernel var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabah 7 den beri deneyimliyorum cok stabil modül pil tuketimi yaparmi yapiyormu tam kavriyamadim ama sadece kontras yaptigi icin sorun olmaz diye dusunuyorum