hocam merhaba dediğiniz halen geçerli mi ? Bazı videolarda wipe cache data yaptıktan sonra flashlayıp sonra format data yapıyorlar?Elinize sağlık hocam. Kimsenin sıkıntı yaşamaması adına şöyle bir bilgilendirme yapmak isterim, bizim cihaz için cache,dalvik cache de dahil olmak üzere hiçbir wipe yapılmaması gerekiyor. Şuan zaten custom recovery üzerinde sistem bölümü mevcut değil. Dalvik cache,cache ve data mevcut. Ve bunlara kesinlikle dokunmamak gerekiyor. Cihazın kernel kaynak kodları yayınlandı, yakında stabil recovery gelir diye düşünüyorum. Şuan için kurulum adımları şu şekilde olmadı,yoksa önyükleme de kalabilir başka sorunlar olabilir vs.
Eu rom için
Eu flash
Format data
Aosp romlar için
Geliştiricinin önerdiği fw sürümü+vendor flash
Recovery modda yeniden başlatma
Aosp rom flash
Format data
Hocam zaten format data yapıldığı için hiç gerek yok. Ayrıntılı kılavuz için konuyu inceleyebilirsiniz.hocam merhaba dediğiniz halen geçerli mi ? Bazı videolarda wipe cache data yaptıktan sonra flashlayıp sonra format data yapıyorlar?
Aleyküm selam. miui launcher için root gerekiyorSelamün aleyküm arkadaşlar bu romda direk apk olarak miui launcher kurabiliyor muyuz yoksa root falan gerekli mi teşekkürler
Gördüm hocam az önce miui'da çalışmıyormuş bi an bakmadan önce sevinmiştim eu romda custom rom özünde ama işte ...Hknmktv buyrun hocam decrypt etme yöntemi çıktı romların, yalnız miui de olmuyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirin
rom flashlayın
format data yapın
Yani burada olay kısaca normal fw+vendor kullanmak yerine, decrypted edilmiş özel hazırlanmış fw+vendor kuruyoruz aosp rom flashlamadan önce
Teşekkürler hocamAleyküm selam. miui launcher için root gerekiyor