Konu başlangıcında nasıl yüklenebileceğiyle ilgili açıklama bulunmaktadır.Global rom üzerine twrp den eu rom yüklenmez.Telefon çöker mi flaş dan yüklemek gerek diyenler var doğrumu .Yükleyen oldu mu acaba
aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum.. siz öğrenebildiniz mi hocam?Dostlar poco x3 Hint modeli (Karna) cihaz var BL kilidi açılınca eu rom yüklemek istiyorum ama Global model ile Hint model arasında rom ayrıcalığı var mı acaba NFC surya NFC olmayan model Karna diye geçiyor diğer tek fark ise bataryalar birinde 5120 diğerinde 6000 batarya var her yerde romlar surya/Karna diye paylaşılmış ama tereddüt yaşıyorum
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telegram poco grubunda sordum sıkıntı olmaz diye cevap geldi ama bilemiyorum biraz araştırma yaptım twrp olsun orangefox olsun hepsi surya isimli ve karna modeline yüklüyorlar zaten Karna modeli için herhangi bir rom yok genel itibari ile romlari Surya/Karna diye ekleme yapıyorlar zaten bütün özellikler aynı NFC sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum BL kilidi açılmasına daha var açılsın bakalim neler olucakaynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum.. siz öğrenebildiniz mi hocam?
Güncel eu rom 12.0.9Antagonist35, yazi tipini begendim hocam gerçekten güzel onu sorucam ayrica konusunu açan olmamis acilsa iyi olur şimdilik link alabilsem kâfi eu 12.09 kuralim bari gayet güzel demissiniz deneyimleyelim