- Adım
- Bilal
- Cihazım
- Rn3Pro
- Meslek
- Öğrenci :)
- Konular
- 5
Selamlar, twrp-3.6.2_12-0 kullanarak cihazıma miui_SURYAGlobal_V13.0.1.0.SJGMIXM romunu yükledim. Romu yükledikten sonra cihazımı açtım ve kurulumu yaptım. Hemen arkasından rom yükleyince TWRP gittiği için elimde bulunan "recovery-twrp-3.4.0-15-surya" TWRP'yi bilgisayardan fastboot modunda yükledim. Otomatik olarak recovery açılır gibi ekran geldi ve ekran kapanıp açılmaya başladı yani 1 saniyeden daha kısa twrp giriş ekranı gözüküyor sonra ekran kapanıyor. Bu döngüye girdi ve fastboot moduna giremiyorum.
Denediklerim:
1: Güç tuşuna basıp telefonu yeniden başlatmaya çalıştığım zaman telefon titriyor ve yeniden başlatılıyor yani ekranda poco yazıyor ve aynı hatayı vermeye devam ediyor.
2: Güç tuşu + Ses arttırma , Güç tuşu + Ses Kısma tuşlarına aynı anda bastığımda ise cihaz yine aynı şekilde yeniden başlatılıyor ve aynı ekrana gelip döngüye giriyor.
Cihazın arka kapağı kapalı olduğu için bataryasını çıkaramıyorum.
Denediklerim:
1: Güç tuşuna basıp telefonu yeniden başlatmaya çalıştığım zaman telefon titriyor ve yeniden başlatılıyor yani ekranda poco yazıyor ve aynı hatayı vermeye devam ediyor.
2: Güç tuşu + Ses arttırma , Güç tuşu + Ses Kısma tuşlarına aynı anda bastığımda ise cihaz yine aynı şekilde yeniden başlatılıyor ve aynı ekrana gelip döngüye giriyor.
Cihazın arka kapağı kapalı olduğu için bataryasını çıkaramıyorum.