Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

musty3351

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
1
Hocam ne anlattıysak o. Sorun yaşamamanız için doğru olanı anlatıyoruz. Yapmayın dendiyse ve konuda öyle yazıyorsa yapmayın. Ayriyeten işlemlere geçtiğiniz zaman wipe data ile format datayı karışmayın,wipe data da yapmamanız gerekiyor
ben mi globe ye geçmek istiyorum eu rom aşamalarını uygulayarak mı kurmalıyım, bir de o konunun linkini atar mısınız?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
ben mi globe ye geçmek istiyorum eu rom aşamalarını uygulayarak mı kurmalıyım, bir de o konunun linkini atar mısınız?
Hangi konunun hocam? Evet mi globe flashlayın ardından format data bu kadar

musty3351

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
1
wipe data yapmayacakmışız galiba kurduktan sonra önemli trickleri varsa öğrenmek istemiştim konusu açılmışsa diye telefonu bozmayayım da rom kurarken

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
wipe data yapmayacakmışız galiba kurduktan sonra önemli trickleri varsa öğrenmek istemiştim konusu açılmışsa diye telefonu bozmayayım da rom kurarken
Wipe data demedim zaten hocam format data dedim. Eu rom kuracaksanız konusunda zaten yazıyor eu rom flash ve format data-yes bu kadar. Aosp rom kuracaksınız konularıma bakın orda da hepsinin nasıl olacak hangi fw gerekli yazıyor

musty3351

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
1
Yok ya sana dedin demedim Mİ8SE de adımlar çok daha farklıydı ya yanlış bir şey yaparım diye Teşekkürler

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Yok ya sana dedin demedim Mİ8SE de adımlar çok daha farklıydı ya yanlış bir şey yaparım diye Teşekkürler
Yapmazsınız hocam konuları zaten ona göre açıyoruz. Ek olarak twrp yerine orangefox kullanmanı öneririm eğer olurda A11 denemek isterseniz twrp sıkıntı çıkarabilir(tam desteği yok) A11 bile olmasa twrp (şuan ki durumundan bahsediyorum)bazen error 7 gibi hatalar verebiliyor,yine bizim cihaz için şu koşulda orangefox daha iyi bir alternatif. Tabi sadece miglobe eu gibi romlar kuracaksanız twrp de iş görür elbet. Bahsettiğim hatayı alırsanız orangefox geçersiniz

musty3351

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
1
Tamamdır. Çok saolun bilgiler için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapmazsınız hocam konuları zaten ona göre açıyoruz. Ek olarak twrp yerine orangefox kullanmanı öneririm eğer olurda A11 denemek isterseniz twrp sıkıntı çıkarabilir(tam desteği yok) A11 bile olmasa twrp (şuan ki durumundan bahsediyorum)bazen error 7 gibi hatalar verebiliyor,yine bizim cihaz için şu koşulda orangefox daha iyi bir alternatif. Tabi sadece miglobe eu gibi romlar kuracaksanız twrp de iş görür elbet. Bahsettiğim hatayı alırsanız orangefox geçersiniz
son olarak güncelleme için yeni dosyayı direk flaşlamam yeterli değil mi?

Son düzenleme:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Tamamdır. Çok saolun bilgiler için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son olarak güncelleme için yeni dosyayı direk flaşlamam yeterli değil mi?
Evet yeterli,isterseniz dalvik cache yapabilirsiniz. Aslında her koşulda format data da yapmak gerekmiyor. Bizim cihazlar durumlar biraz değişik olması dinamik bölümlemeden kaynaklı. Xda da bir hafta kadar önce olması gereken şekilde paylaşıldı bende buraya açayım konusunu olmadı.

zigana5555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
poco x3
Konular
0
selamlar dil değiştirme ve salt okunur tut yazısı gelmedi

Üst Alt