Saygı duyarım ancak dediğim konular hassas konular offical romlar yüklenir o ayrı mevzu ancak gerek banka hesabı gerek özel veriler eu romlarda kullanmayı kesinlikle tavsiye etmem bakın yükledim eu romu ancak örnek vereyim sensör sorunu oradada vardı ha sadece bir kaç saat kullandım ancak stabilite biraz daha iyi di ancak öyle ahım şahım birşey yok tu ha süper duvar kağıtları falan gibi uygulamalar direk geliyor ona lafım yok . Yani uzun lafın kısası banka gibi uygulamalarını falan bu tür romlarda kullanmamanız şiddetle tavsiye edilir birşey olacağından değil ancak tedbiride elden bırak olmaz ....senin düşüncenle hiçbir rom yüklenmez.
Deneyin bakalım dediğimi aklınızdan çıkarmayınbir yönden haklısın ama stock romda da herşey yapılabilir. bu durumda bankaların tedbiri alması gerekiyor. tabii ki tedbirli olmak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu aradaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu bağlantıdan eu rom indirip deniyeceğim.
bekleyin global sürümü gelecektir. yakında merak etmeyindenedim eu romu, güzel bir rom ama programların yarısı çince geri global roma döndüm.